Workshop

Har ni ett problem eller en utmaning ni behöver lösa tillsammans? Har ni fastnat internt? Vi erbjuder ett antal olika workshopformat där våra processledare hjälper till med era kommunikativa utmaningar!

Vad innebär en workshop med Berghs?

En workshop sträcker sig över några intensiva timmar och fokuserar kring ett specifikt tema eller område, kopplat till någon eller några av organisationens identifierade utmaningar. Berghs bistår med en aktiv processledare. De processledare som anlitas är specialister och verksamma inom sitt respektive område, vilket säkerställer direkt koppling till verkligheten. De är goda pedagoger och har stor erfarenhet av att undervisa.Utöver workshopen får du kunskap i Berghs Canvas – ett kraftfullt verktyg att använda internt eller tillsammans med kunder.

Vem passar det här formatet för?

Det här är ett format som passar små som stora team, ledningsgrupper som kommunikations- eller kreatörsteam. Med en extern processledare kan ni få nya perspektiv och ny energi inom ett område ni kanske fastnat i eller helt enkelt behöver vägledning inom.

Hur går en workshop till?

En workshop kan sträcka sig över några få intensiva timmar till en heldag om så krävs där ni tar fram konkreta actions och utvecklingspunkter. Efter workshoptillfället ses vi igen för att summera processen.

Frågetecken? Låt oss reda ut dem!

Vill du bli kontaktad av oss?

Skriv in din epostadress i rutan så hör någon av våra medarbetare av sig till dig!

Kontakta oss direkt

berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Projektledare

E-post

+46 8 587 550 44