Workshop

På Berghs erbjuder ett antal olika workshopformat inom kreativitet, innovation och kring framtidens kommunikativa utmaningar. En workshop sträcker sig över några intensiva timmar och fokuserar kring ett specifikt tema eller område, kopplat till någon eller några av organisationens identifierade utmaningar. Berghs bistår med en aktiv processledare. De processledare som anlitas är specialister och verksamma inom sitt respektive område, vilket säkerställer direkt koppling till verkligheten. De är goda pedagoger och har stor erfarenhet av att undervisa.

 

 

Vad du får:

Utöver workshopen får du kunskap i Berghs Canvas – ett kraftfullt verktyg att använda internt eller tillsammans med kunder.

Vad är så speciellt med en Berghs Canvas Workshop?

Fördelarna med en specialdesignad Canvas Workshop är många. Med utgångspunkt från ett visuellt anpassningsbart format där kund och omvärld står i centrum – vilket är centralt avgörande för att lyckas med en tydlig strategiprocess – men även inkluderande och intuitiv, vilket är grundläggande för ett aktivt insiktsarbete. Under ledning av en certifierad processledare arbetar vi fram tydlighet – som. är utgångsvärdet för all kommunikation.

Berghs Canvas Workshop – WHY

Simon Sinek’s TED talk ”Start with Why” har inspirerat företagsledare över hela världen. Vi har därför tagit fram en Canvas Workshop med utgångspunkt i en enda fråga: varför?

Berghs Canvas Workshop – Varumärke

Ett starkt varumärke betyder allt för affären, speciellt i en era av transparens och autenticitet. Under workshopen identifierar vi kärnan av varumärket – er själ – för att förstärka det till omvärlden.

Berghs Canvas Workshop – Innovation

Alla pratar om innovation – men det traditionella sättet att arbeta med innovation medför ofta hög risk och kostnader. Under workshopen identifierar vi en livskraftig och hållbar affärsmodeller kopplat till lågrisk och minimerad budget.

Berghs Canvas Workshop – Kultur

En företagskultur kan både hjälpa och stjälpa innovativa affärsidéer. Under workshopen skapar vi medvetenhet i en hållbar företagskultur – som stödjer ett livskraftigt företagsklimat – en förutsättning för att få såväl personal som affärsidéer att utvecklas.

Berghs Canvas Workshop – Idé

Släpp loss fantasin, utvärdera nya trender och välkomna nya idéer. Workshopen identifierar och höjer kvaliteten på nya outforskade affärsidéer baserat på faktum att vi skapar idéer utifrån det vi känner till – och att de mest lysande innovationerna uppstår när två skilda världar möts.

Berghs Canvas Workshop – Relationer

Goda relationer är grunden till ett bra samarbete och affärsutveckling. Workshopen syftar till att utveckla och fördjupa relationer med så väl befintliga kunder som nya. Vi går igenom verktyg som hjälper till att skapa effektiv kommunikation med kunder, användare och intressenter i relevanta kanaler.

Frågetecken? Låt oss reda ut dem!

Vill du bli kontaktad av oss?

Skriv in din epostadress i rutan så hör någon av våra medarbetare av sig till dig!

Kontakta oss direkt

berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Projektledare

E-post

+46 8 587 550 44