Berghs Connect

Berghs Connect är Berghs digitala alumninätverk.

Connect är en digital mötesplats, en adressbok, ett forum för alla som gått ett heltidsprogram på Berghs över åren. Med Berghs Connect kan du söka reda på personer från olika år, söka efter vilka som jobbar/har jobbat på olika företag, se vilka som bor i olika länder. Här lägger vi ut jobberbjudanden som vi får till oss, och erbjudanden från Berghs att föreläsa samt ta uppdrag i Studion. Under året kommer också inbjudningar till träffar, utbildningar och fester.

Varför Berghs Connect?

En viktigt del med Berghs är att vi bygger nätverk. Alla som går, har gått och vill gå på Berghs kan nyttja kraften i nätverket över tiden. Tills nu så har Berghs inte haft en digital samlingsplats, utan alla har löst det på olika sätt. Under åren har önskemålen varit många kring att etablera en plattform för att lättare hitta och ta hjälp av varandra. En mängd isolerade Facebook grupper ger inte den kraft som vi kan åstadkomma tillsammans. Som det är nu är denna plattform till för studenter, men då Berghs utvecklar sitt erbjudande hela tiden kan det komma att utvecklas även för kursverksamheten.

Vilka får gå med och varför?

Vi välkomnar in alla som gått ett heltidsprogram på Berghs över åren, och det är starten av registreringen: vilket år gick du på Berghs och vilken utbildning? Heltidsutbildning på Berghs innefattar Bachelor, en-termins, 1-år och 2-åriga programmen samt även det nya Berghs Upgrade (12 veckor). Att gå heltid på Berghs är att dela en stark upplevelse tillsammans då det är något speciellt att umgås varje dag under längre tid. Vi har valt det som grund för vårt alumni.

Hur kommer jag åt Berghs Connect?

Logga in här och skapa din profil, eller hör av dig till info@berghs.se.