Arbetsprovsläpp 2017

4 februari 2017

Tid: 11:00 - 15:00
Plats: 34 Sveavägen 11193 Stockholm
Se på karta

Anmälan krävs

Anmäl dig nu

Drömmer du om en framtid inom marknadsföring, webb, pr, produktionsledning eller design? Här presenteras årets arbetsprover, alltså de du behöver göra för att söka Berghs heltidsprogram.

4 februari 2017

Tid: 11:00 - 15:00

Plats: 34 Sveavägen 11193 Stockholm

Se på karta
Anmäl dig nu

Anmälan krävs

Lördagen den 4 februari presenteras årets arbetsprover, alltså de du behöver göra för att söka Berghs heltidsprogram. Drömmer du om en framtid inom marknadsföring, webb, pr, produktionsledning eller design bör du definitivt komma då. Eller sitta vid en dator – eftersom vi kommer att livestreama hela evenemanget! 
Vi gör det på sedvanligt vis, alltså med dunder och brak på Sveavägen 34 där besökarna får träffa programansvariga och koordinatorer för de olika utbildningarna. Samtidigt möter du studenter som lyckats, de som redan pluggar på Berghs och kan ge dig alla tips du kan tänkas behöva, och såklart andra sökande och kanske dina blivande klasskamrater?
Vi berättar också om Berghs Bachelor, ett program som innebär en termin på Berghs och fem terminer i USA eller Australien.
Arbetsprovsläppet pågår mellan klockan 11.00 och 15.00. Vi presenterar de olika utbildningarna, släpper arbetsproverna och du kommer ha möjlighet till studierådgivning och att börja arbeta med arbetsproverna redan på plats.
Varmt välkommen till Arbetsprovsläpp 2017!