Berghs i Helsingborg

20 oktober

Plats Mindpark Bredgatan 11 Helsingborg
Anmälan krävs
Anmäl dig nu

Nu finns det chans att fylla på med ny kunskap och addera Berghs i ditt CV. Under en dag håller vi ett par av våra mest efterfrågade kurser på plats i Helsingborg. Digital kommunikation och mätning eller Content marketing och kanalstrategi - vilken kurs passar dig?

Nu finns det chans att fylla på med ny kunskap och addera Berghs i ditt CV. Under en dag håller vi ett par av våra mest efterfrågade kurser på plats i Helsingborg. Digital kommunikation och mätning eller Content marketing och kanalstrategi – vilken kurs passar dig?

Vi anordnar kontinuerligt utbildningar runt om i Sverige, och den 20:e oktober är vi på plats i Helsingborg för att erbjuda två olika kurser. Platsen vi har valt att vara på Coworkning space: Mindpark som ligger på Bredgatan 11. Morgonen startar med kaffe från 8.30 och gemensam lunch ingår i kursavgiften. Det går även att stanna kvar en stund efter kursens slut för att prata vidare om någon frågeställning.   

Förutom att få med dig verktyg och praktisk kunskap kring kursens ämne så fyller vi även på med kommunikationstrender. En vecka innan kursen startar bjuds du in till vår digitala plattform Canvas där det går att ta del av en del av vår trendspaning, According to Berghs.

Titta på en video, lyssna på en ljudinspelning och ladda ned några bilder som stöd för att kunna dela spaningar på din arbetsplats eller i något forum.

Ansök till någon av dessa kurser, så ses vi i Helsingborg!

Digital kommunikation och mätning
Där du får verktyg och kunskap i att kunna mäta och analysera för att lyckas i en värld som alltmer präglas av data och en accelererande förändringshastighet. Vi ger referenser på hur företag och organisationer vinner kunder genom digital kommunikation och du får du en bra överblick på vilka möjligheter som finns.

Content marketing och kanalstrategi
Genom bra content marketing bygger du varumärket och genererar affärer. Med relevant innehåll till rätt personer vid rätt tillfälle får du resultat som inte går att uppnå med traditionell marknadsföring. Kursen passar dig som vill börja använda content marketing som en metod för att bygga lojala relationer med din målgrupp. Case-studier varvas med praktiska övningar