Arbeta med unga talanger

Låt dig inspireras och utmanas av studenter från en av världens främsta kommunikationsskolor.

Berghs erbjuder lösningar skräddarsydda helt efter dina behov. Ledda av branschens främsta experter, utförda av talangfulla studenter.

  • Jobba med morgondagens bästa kommunikatörer
  • ”School of the Year” i Cannes Lions hela 7 gånger
  • Berghs leder och kvalitétssäkrar med utvalda specialister

Våra studenter är väldigt eftertraktade och är måna om att göra ett bra jobb. Precis som andra arbetande kreatörer, strateger eller kommunikatörer jobbar de inte utan arvode. Väljer du att arbeta med Berghs duktiga studenter kan ditt företag få hjälp med innovation, produktutveckling eller tjänster.

Vad vill du göra?

Är du osäker på vad du ska välja? Eller har du något annat behov? Kontakta oss så hjälper vi dig.

marknadsforing

Student lab – bli utmanad av unga talanger

Nu kan företag få hjälp med innovation och produktutveckling tillsammans med de mest talangfulla studenterna. Som Värd för ett Student Lab blir företaget en del av en process med brief, idéarbete och prototyping där Berghs School of Communication leder och kvalitetssäkrar med utvalda lärare som faciliterar och handleder.

Läs mer

sociala

Studio

Studion är Berghs konsultverksamhet för genomförande av kreativa och strategiska tjänster. Berghs Studio realiserar innovativa lösningar och medverka till hur kommunikation kan göra skillnad. 

Läs mer

pr

Examensprojekt

Berghs School of Communication erbjuder uppdragsgivare ett 6 veckor långt samarbete med ett studentteam. När projektet är klart har du en integrerad lösning med allt från analyser till kreativa koncept, tidplan och budget. Uppdragsgivaren får även prova på ett nytt sätt att arbeta.

 

Läs mer

Frågetecken? Låt oss reda ut dem!

Vill du bli kontaktad av oss?

Skriv in din epostadress i rutan så hör någon av våra medarbetare av sig till dig!

Kontakta oss direkt

berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Projektledare

E-post

+46 8 587 550 44