Berghs Update

Berghs Professional

 

Abonnemanget Berghs Update hjälper dig att effektivt hänga med i utvecklingen i kommunikationsvärlden, både nationellt och internationellt. Fyra gånger om året får du fördjupad insikt och verktyg i aktuella ämnen.

Om Berghs Update

Det händer mycket i kommunikationsvärlden. Med Berghs Update hjälper vi dig att få en överblick över utvecklingen. Du får tillgång till Berghs omfattande omvärldsbevakning med analyser, fördjupning och rekommendationer. Varje utvalt ämne presenteras i videoformat levererat på kvartalsbasis direkt till dig. Vi går igenom hur du kan gå tillväga om du vill börja arbeta djupare och hjälper dig med de frågeställningar och praktiska verktyg du behöver för att gå vidare på egen hand.

Spara tid, driv på din egen utveckling och få fler verktyg för att uppnå målen på jobbet, aktivera ditt Berghs Update konto redan idag!

Vem är det till för?

Berghs Update är öppet för alla. Särskilt med fokus på dig som är utvecklingsorienterad med ambition att växa i din yrkesroll och vill bidra till utvecklingen av er verksamhet.

Under 2017 släpps nytt material:

Februari 2017
April 2017
Augusti 2017
November 2017

Det här får du

  • Prioriterade urval från trendrapporten According to Berghs.
  • Inspiration och fördjupningar från både Sverige och andra länder.
  • Frågeställningar och verktyg för att komma vidare med eget arbete.
  • Tillträde till LinkedIn-nätverket Berghs Update.

Praktisk information

Redaktionen för Berghs Update består av Joakim Thulin, Head of Strategic Insight, Camilla Wallander, VD, samt Christopher Waldekrantz, Creative Director. Samtliga från Berghs School of Communication.

Villkor:

Du tecknar ett 12 månaders abonnemang och får en ny Berghs Update varje kvartal. Abonnemanget startar det datum det tecknas och avslutas ett år senare. Abonnemanget är personligt men får användas internt till olika typer av presentationer, dock inte i kommersiellt syfte.

Vanliga frågor:

Q: Kan man anmäla sig till Berghs Update via sitt företag?
A: Du registrerar dig som individ, men du kan använda ett företagskort.

Q: Hur fungerar ett materialsläpp?
A: Ett mail går ut med länk till siten där video och keynotes finns samlat.

Q: Hur länge finns materialet tillgängligt?
A: Så länge du abonnerar finns allt material tillgängligt.

Q: Är det ok att dela material med kollegor och chef?
A: Allt kan användas internt med dina närmaste kollegor, men för att få tillgång till siten behöver man abonnera personligen.

Q: Vilken typ av input får jag från Berghs?
A: Vi spanar på olika konferenser, festivaler och är uppdaterade genom det vi gör på skolan. Ifrån detta väljer vi varje kvartal ut det område vi tycker är viktigt att ha koll på, och varje Update innehåller insikter, case och reflektioner.

Har du andra frågor maila: update@berghs.se

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms

2 500 kronor

Studieavgift exkl. moms

2 000 kronor