Sista ansökningsdag är 7 oktober

Strategisk projektledning – Fördjupning

Dagtid
Professional
  • Ledarskap
  • Strategiutveckling
  • Handlingsplan

Är du en vass projektledare som önskar fördjupa dig ännu mer i strategiskt arbete? Vill du träna mer på att tänka och agera strategiskt? Önskar du fördjupa dig i verktyg och modeller när strategin väl ska rullas ut?

Nyhet

23-24 nov

Sista ansökningsdag är 7 oktober
Hur:
Dagtid
Antal lektionstimmar:
12
Språk:
Svenska
Pris:
20 000 kronor
Kursdatum:
Tisdag 23/11 och onsdag 24/11 kl. 09.00-16.00
Ansök nu

*Ansökan blir bindande först när du blivit antagen och tackat ja.

Om kursen

Den här kursen är en fortsättning på Berghs dagkurs Strategisk projektledning och är en fördjupning av samtliga moment i den strategiska processen. Efter att ha gått kursen Strategisk projektledning har många deltagare insett dag 5 att nu trillade poletten ner och man har sett en helhet. Denna fördjupningskurs erbjuder möjligheter att få träna ytterligare på strategiska verktyg och att använda det strategiska språket för att bli säkrare i sin nuvarande eller kommande strategiska roll, för att kunna uppnå önskad effekt. Deltagarna tar med sig en strategi att arbeta med under kursen.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till dig som tidigare har gått dagkursen Strategisk projektledning på Berghs, och som vill fördjupa dig ytterligare. Det spelar ingen roll om du gick kursen för ett flertal år sedan. Kursledaren utgår från deltagarnas verkliga utmaningar i sin nuvarande eller kommande roll.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs. Läs om våra hotellerbjudanden för kursdeltagare.

Kursansvarig

Ann.WestfeltAnn Westfelt, Visionary. Har genomfört 100+ kurser/uppdrag för Berghs.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?

Kursen vänder sig endast till deltagare som tidigare har gått dagkursen Strategisk projektledning på Berghs. Kursen ges på svenska.

Skicka också med

Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv (max en A4-sida) i vilken du även motiverar varför du söker just den här kursen, samt en meritförteckning. Ange också vilket år du gick dagkursen Strategisk projektledning.

När får jag besked om jag kommit in?

Besked kommer senast i samband med sista ansökningsdag.

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms
20 000 kronor

Studieavgift exkl. moms
16 000 kronor

Vill du ansöka om delbetalning / finansiering? Läs mer här!

Nyhet

23-24 nov

Sista ansökningsdag är 7 oktober
Hur:
Dagtid
Antal lektionstimmar:
12
Språk:
Svenska
Pris:
20 000 kronor
Kursdatum:
Tisdag 23/11 och onsdag 24/11 kl. 09.00-16.00
Ansök nu

*Ansökan blir bindande först när du blivit antagen och tackat ja.

Övrig information

Kursen hålls på Bobergsgatan, läs mer på startsidan på berghs.se hur vi skapar en säker miljö. OBS! Vi följer myndigheters rekommendationer och riktlinjer, och vid restriktioner vad gäller resor och sammankomster ges kursen helt online. Om du är anmäld till en fysisk kurs och inte vill delta online kan du inom 3 dagar efter att du fått besked att kursen ges helt online istället omboka till ett senare kurstillfälle.

Det här får du

  • Nulägesanalys – En fördjupning av metoder för nulägesanalys och strategisk planering i praktiken.
  • Omvärldsanalys – Fördjupning av analysarbete.
  • Strategiutveckling – En fördjupning av förankring, målformulering, strategiformulering samt strategiutveckling med fokus på vilken effekt man önskar uppnå med strategin.
  • Handlingsplan – Implementation av strategier i praktiken.
  • Strategiskt ledarskap i praktiken

Deltagarna tar med sig en strategi att arbeta med under kursen. Kursansvarig finns tillgänglig för rådgivning veckan före kursstart.

Max antal deltagare
Vi tar endast emot 12 deltagare på denna kurs.