Jobba på Berghs

Här kan du ta del av våra aktuella lediga tjänster. Om de inte passar dig får du gärna dela informationen till någon du tror passar för rollen.

Vi söker en servicekoordinator.

Tycker du om att träffa och prata med många olika människor under en dag? Tusentals människor passerar Berghs dörrar varje år, som kursdeltagare, heltidsstudent, företagskund, föreläsare eller handledare. Ännu fler kommer i kontakt med oss via telefon och mejl. Vill du vara första mötet och är det viktigt för dig med god service? Då har vi ett jobb för dig i vårt serviceteam på Berghs!

I Berghs reception möts besökarna av orden “everything communicates” och det sammanfattar vad vi på Berghs tror på och verkar efter. Vi som jobbar här har olika erfarenheter och bakgrunder, men vi har alla några  saker gemensamt: vi gillar kommunikation och att se människor utvecklas! Vill du arbeta på en arbetsplats fylld av kreativitet?

Hur kan en arbetsdag se ut?

Som en del i vårt serviceteam kan vi garantera dig varierande arbetsuppgifter. Det handlar om att guida föreläsare och kursdeltagare rätt, säkerställa service på event och seminarier, hjälpa studenter med mötesrum eller tekniska frågor, duka upp ett klassrum inför en lektion. Guida våra inkommande samtal och hantera mejlförfrågningar. Du registrerar och strukturerar information, du kommer med initiativ kring förbättring av rutiner och hjälper olika avdelningar internt på arbetsplatsen med diverse uppgifter.  

Är det dig vi söker?

Du har ett genuint intresse för service, är snabbtänkt och trivs bra med att vara ansiktet utåt. Du har lätt att lära dig nya saker och har arbetat i administrativa och digitala system tidigare. Du tar gärna egna initiativ och vågar både tänka och prova nytt. Din dag är kanske redan idag fylld av många externa och interna kontaktytor på en arbetsplats som aldrig står still. Du är bra på att prioritera och ser dig själv som en naturlig relationsbyggare. Du är organiserad och noggrann i allt du gör.

Formell kompetens

Du bör ha relevant erfarenhet inom serviceområdet och en naturlig förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av administrativa system är meriterande men inte avgörande, däremot är det viktigt att du har en digital kompetens och är en van datoranvändare. Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning.

Tjänstens omfattning och hur du söker

Servicekoordinatortjänsten omfattar 100%. Tillsvidareanställning med start 9/8!

Märk din ansökan “servicekoordinator” och skicka till work@berghs.se.

Har du frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Caroline Danielsson på caroline.danielsson@berghs.se.