Medarbetare

Laddar...

Anette Hamel

I rollen som utbildningskoordinator jobbar Anette med kursdeltagare, föreläsare och kursansvariga. Utöver detta är hon även Content Editor. Då jobbar hon med vår webb, skriver artiklar och ansvarar för korrekturläsning. Innan Berghs jobbade Anette många år i mediebranschen bl.a. som produktionsplanerare och webb-tv ansvarig. Hon älskar tidningar samt film, tv-serier och Hollywoodgalor och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas.

Maila

Anki Rosdahl

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Anki för att samordna heltidsutbildningarna Communication Design och Art director/Copywriter. Till Anki vänder du dig för studierådgivning kring programmen samt kursen Berghs intro. Anki är själv en tidigare Berghs-student och inspireras idag inom arbetet av alla möten med människor, kultur på och utanför Berghs samt att fixa och tricksa.

Maila

Bosse Hjerpe

Som driftansvarig på Berghs fungerar Bosse i mångt och mycket som en hustomte. Han är en riktig Berghs-veteran som arbetat på skolan i över tio år, där han ansvarar för allt mellan himmel och jord som har med lokalerna på Sveavägen 34 att göra. Bosse gillar ordning och reda och god mat. Hans motto är att bemöta både människor och lokaler med respekt.

Maila

Camilla Wallander

Som VD är alla frågor som berör Berghs engagerande. Camilla fördelar sin tid mellan att driva utvecklingsprojekt, coacha medarbetare samt träffa intressanta människor som kan bidra till att göra Berghs till en dynamisk skola. Camilla är utbildad vid Uppsala Universitet och har jobbat de senaste 15 åren som marknadschef på NK och SAS. För Camilla är det resor som vidgar perspektiven – både nära och lång bort, varmt och kallt, rufft och ordnat, både nytt och gammalt.

Maila

Carolina Diniz

Carolina är produktionsledare på Berghs Solutions där hon jobbar med Berghs Studio samt skräddarsydda utbildningar till företag och organisationer. Innan hon kom till Berghs jobbade hon som projektledare på SF Medias marknadsavdelning och innan dess i många år på Sveriges Annonsörer där hon bland annat produktionsledde 100-wattaren, Stora Annonsördagen/AdDay och organisationens seminarieverksamhet. Carolina är utbildad filmvetare och älskar att ägna sin fritid åt att titta och prata film.”

Maila

+46 (0) 70 744 40 60

Caroline Danielsson

Som ansvarig för servicen på Berghs ser Caroline och hennes team till att leverera service på högsta nivå i hela huset gentemot våra kunder. Hon älskar att rodda evenemang och ansvarar för Berghs interna och externa event. Hon har tidigare studerat ekonomi och marknadsföring både i USA och Sverige.

Maila

Cecilia Sjödin

Som Project Director på Berghs Solutions arbetar Cecilia med skräddarsydda utbildningar till företag och organisationer. Med en gedigen bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för kommunikation inspireras Cecilia även av omvärlden, dess oändliga möjligheter och att göra det svåra enkelt.

Maila

+46 (0) 70 246 94 10

Christopher Waldekrantz

Christopher Waldekrantz är Marknadschef och Creative Director på Berghs. Innan han kom till Berghs så arbetade han som art director på hållbarhetsbyrån Futerra och dessförinnan på R/GA och Droga5 i Sydney. Christopher tycker att det roligaste med jobbet är att utmana människor till att växa, både professionellt och personlighetsmässigt.

Maila

Daisy Dologoma

Cafeansvarig samt servicekoordinator (Driver Caféet samt är en av musklerna till alla event). Dansare och skådespelare med en passion för mat och dryck.
Alla frågor kring mat och dryck svarar jag på 🙂
Maila

David Lindh

I rollen som Digital strateg ansvarar David för att hantera Berghs digitala annonsering samt analysera och optimera hemsidan. Han har tidigare jobbat på Precis Digital och läst heltidsprogrammet Digital Strateg på Berghs. David tycker att det absolut bästa med arbetet är att både få jobba data-drivet och kreativt med att utveckla Berghs affär.

Maila

Helena Adebjörk

Som CFO/Ekonomichef ansvarar Helena för ekonomiskrapportering och uppföljning till VD, ledning och styrelse. Helena är utbildad vid Stockholms Universitet och har en kandidatexamen inom redovisning och finansiering. Helena har en bakgrund som revisor och har arbetet med koncerledning under ett flertal år inom olika branscher. Hon inspireras av affärsutveckling, strategiskt förändringsarbete och entreprenörskap. Resor, kultur och design är också viktiga inspirationskällor.
Maila

Inga Duhs

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Inga för allt det administrativa kring heltidsprogrammen Strategisk kommunikation, Public Relations, Digital strateg/kreatör och Produktionsledning. Till Inga kan du vända dig för studierådgivning kring dessa fyra utbildningar. Inga har studerat två år på Berghs och tidigare jobbat med reklam inom flygbranschen. Inga inspireras av möten och människor från när och fjärran och alla härliga studenters arbeten på skolan.

Maila

Jenny Theolin

Jenny Theolin, programansvarig för digital strateg/digital kreatör, är en senior designer och utbildare som skapar lärandeupplevelser för individer, skolor och företag inom områden som teknik, designtänkande, kreativitet, innovation, kultur och entreprenörskap. Med nästan 2 decenniers erfarenhet inom designbranschen fokuserar Jenny framförallt att facilitera förändring genom event, upplevelser och program, och har på senaste tiden jobbat med H&M Foundation, WaterAid, Hyper Island, Halebop och Paulig Food.

Maila

Joakim Thulin

Som ansvarig för omvärldsanalys arbetar Joakim med att samla in, analysera och paketera viktiga insikter kring kommunikation och utbildning. Joakim är involverad i ett antal strategiska projekt på Berghs och sitter med i det pedagogiska rådet. Att trendspana, lyssna, lära och lära vidare inspirerar Joakim nästan lika mycket som tiden med familjen, men bara nästan.

Maila

Josefine Adsten

Josefine vikarierar för Margit som är på föräldraledighet.

Maila

Karim Ibrahim

Karim är servicekoordinator på Berghs. Han styr vårt café och arrangerar dessutom event och aktiviteter för våra studenter. När han inte jobbar så spenderar han gärna sin tid på teatern, både som skådespelare och regissör.

Maila

Kristiina Müllersdorf

Kristiina, utbildningskoordinator, jobbar med kursdeltagare och kursansvariga som vill ha flexibilitet i studier i tid och rum: onlinekurserna. Efter humaniorastudier började Kristiina sin kommunikationsbana med Berghs utbildning till Marknadskonsulent; därefter många år som projektledare i byråbranschen. Mötet i studierådgivning och sjösättningen av terminer är riktigt roliga delar i arbetet.

Maila

Li Svärd Edwall

Som utbildningskoordinator för Berghs halvårslånga program Produktionsledning och Growth marketer ansvarar Li för att samordna projekt och hantera administration kring utbildningarna. Li har sin bakgrund från modebranschen där hon arbetat som bland annat moderedaktör och stylist, ofta som produktionsledare för olika plåtningar i studio eller miljö.

Maila

Linn Tornérhielm

Som COO och affärsområdeschef för Berghs Professional utvecklar Linn befintliga och nya kurser och format för yrkesverksamma kommunikatörer. Linn har ett förflutet från den digitala världen och har arbetat med datorspel och andra digitala produkter och tjänster på förlag och byråer sedan mitten av 90-talet. Hon inspireras av gatan, skogen och musiken. Och viktigaste av allt – alla människor däri.

Maila

Lotta Walle

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Lotta för att koordinera en del av våra Start-och Professionalkurser. Lotta har tidigare jobbat i inredningsbranschen vilket märks på hennes besatthet av prydnadskuddar. Det bästa med Berghs tycker Lotta är den kreativa känslan, öppenheten inför nya möten och ny kunskap.

Maila

Lydia Kellam

Lydia är ansvarig för programmet Growth Marketer som utbildar nytänkande digitala marknadsförare på Berghs. Som strateg och marknadsförare inom sociala medier och digital kommunikation har hon jobbat med bl.a. House of Radon, Prime, SVT, Warner Music och Futerra.  Lydia har roligast på jobbet när hon får väcka andras och sin egen nyfikenhet, testa olika lösningar och samarbeta med personer som vågar välja nya vägar och tankesätt.
Maila

Madeleine Eriksson

Som koordinator för Berghs internationella program och kurser ansvarar Madeleine för att samordna projekt och hantera administration kring utbildningarna. Kina är ett land som ligger Madeleine varmt om hjärtat efter att ha spenderat flera år där för studier och arbete. Hon fascineras av den kinesiska kulturen, människorna och älskar maten. På fritiden tränar hon en hel del, allra helst Crossfit.
Maila

Marco Ortolani

Marco Ortolani har en bakgrund som både programansvarig och kursansvarig på Berghs. Idag ansvarar han för Berghs internationella team samt för samarbeten och relationer med partnerskolor utomlands.

 

Maila

Margit Norling (Föräldraledig)

Som Löneadministratör och Redovisningsekonom på Berghs så arbetar Margit främst med personalens löner och leverantörsreskontran, men även med annat smått och gott inom Lön- och Ekonomiområdet. Saker som Margit tycker är kul är hästar, vinterstudion, åka bräda, hänga vid fiskevatten och hon umgås gärna och ofta med familj och vänner.

Maila

Maria Karlström (Föräldraledig)

Maria är servicekoordinator på Berghs och henne hittar du allt som oftast i receptionen. Hon har lång erfarenhet från service och administration och tackar aldrig nej till en kopp kaffe eller ett gott skratt!

Maila

Marie Alani

Marie är programansvarig för Berghs Bachelor. Hon har tidigare jobbat med PR, kommunikation, organisationsutveckling och ledarskapsfrågor. Marie är även People & Culture Lead på Berghs. Hon brinner för att se både individer och organisationer utvecklas. Marie får energi av kunskap och drivs av sin obotliga nyfikenhet som kan angränsa till nörderi.

Maila

Mats Lundquist

Som Berghs IT-ansvarig arbetar Mats med allt från upphandling, utveckling, administration och utbildning i IT-system. Mats är involverad i teknisk support till studenter, lärare och personal. Förutom alla människor på Berghs är mängder av teknikbloggar, musik och Göteborgs södra skärgård stora inspirationskällor.

Maila

Matthias Österberg

Matthias Österberg arbetar som CRM Manager och ansvarar för vår CRM-strategi. Innan han kom till Berghs så kommer han närmast från Telia. På fritiden reser han gärna så ofta som möjligt. Han gillar även musik väldigt mycket och samlar på vinylskivor.

Maila

Maxime Jonsson

Som produktionsledare på Berghs arbetar Maxime med att driva heltidsutbildningarna framåt och att koordinera dessa. Maxime har själv läst produktionsledning på Berghs och har dessförinnan ett förflutet som journalist. Hon inspireras av att prova nya saker, sova i skogen och slalom på tv. Maxime är även himla bra på att resa och att planera effektivt.

Maila

Monica Thorsager

Som redovisningsekonom jobbar Monica med ekonomin på Berghs och till störst del med faktureringen av studieavgifter.

Maila

Pål Pettersson

Som programansvarig för den 2-åriga heltidsutbildningen Communication Design ansvarar Pålle för att utbildningen har det mest relevanta innehållet, de bästa föreläsarna och de bästa kund- och branschkontakterna för att skapa en yrkesutbildning för dig som vill utvecklas som visuell kommunikatör. Pålle har en bakgrund som musiker, kock, Art Director & Grafisk designer och har över 20-års erfarenhet av kommunikationsbranschen. Pålle inspireras av kommunikationens kraft och att se unga talanger växa!

Maila

Patrik Hambraeus

Som Learning Developer arbtetar Patrik med att utveckla och definiera Berghs pedagogik med utgångspunkt från heltidsutbildningarna, sitta i ledningsgruppen och vara involverad i flertalet utvecklingsprojekt inom all kursverksamhet på Berghs. Patrik har en bakgrund som TV producent och regissör och har undervisat i Motion Design och Storytelling sedan många år. På fritiden paddlar han gärna kajak, bygger trädkojor, ser film, lagar mat och tränar.

Maila

Pelle Höök

Pelle är programansvarig för heltidsprogrammet Produktionsledning. Han är Senior Project Manager på Visual Art och har ett förflutet som webbredaktör och Berghs Alumni. Han inspireras av att se människor växa och utmana sig själva.

Maila

Rosalin Gustafsson

Rosalin är programansvarig för heltidsprogrammen Strategisk Kommunikation och Public Relations. Hon har ett förflutet inom byråvärlden i Stockholm och har arbetat med kommunikation på en välgörenhetsorganisation i New York. Rosalin inspireras av människor på tunnelbanor och flygplatser.

Maila

Sara Fredriksson

Som Servicekoordinator på Berghs ansvarar Sara för receptionen där hon varje dag välkomnar såväl föreläsare som elever. Hon har en bred erfarenhet inom både service och administration. Sin lediga tid spenderar Sara helst ute i naturen, hemma i köket eller på en spännande resa ute i världen.

Maila

Stina Svärd

Som utbildningskoordinator ansvarar Stina för att samordna Berghs kvällskurser och ett antal dagkurser. Stina, som har ett tidigare förflutet som produktionsledare, inspireras av kultur, mat, yoga och trevligt sällskap.

Maila

Susanna Serenban

Susanna utvecklar och ansvarar för Berghs digitala innehåll. Hon är också teamleader för Berghs Communications team. Innan hon kom till Berghs så arbetade hon som Head of Social Media på ICA Sverige, och har tidigare jobbat med innehåll på arbetsplatser som SVT och TV4. Utöver att jobba med digital kommunikation är hon en fena på att laga vegetarisk mat och tycker det är orimligt kul att springa och måla.

Maila

Teodor Hässler

Teodor Hässler arbetar som Digital Designer där han sköter allt från UX design och formgivning av visuella enheter till att producera film för Berghs kanaler. Tidigare läste han heltidsprogrammet Digital Kreatör på Berghs och har ett förflutet som frilansare inom video-produktion och redigering. När han inte jobbar står han gärna i köket och provar knäppa recept och matlagningstekniker.

Maila