Medarbetare

Laddar...

Anders Harling

Anders har lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i digitala företag. Senaste rollen var som Marknads- och Kommunikationschef på IT-bolaget Qbranch (idag Axians) och innan dess som Marknadschef för Adobe i Norden.

Han brinner för att hjälpa framåtsträvande organisationer med Förändringsarbete, Strategier, Innovation och Kommunikation.

Anders gillar fysisk och psykisk träning och har haft många engagemang som både DJ och trummis.

Maila

Maxime Jonsson

Som produktionsledare på Berghs arbetar Maxime med att driva företagsprojekt framåt och att koordinera våra skräddarsydda utbildningar. Maxime har själv läst produktionsledning på Berghs och har dessförinnan ett förflutet som journalist. Hon inspireras av att prova nya saker, sova i skogen och slalom på tv. Maxime är även himla bra på att resa och att planera effektivt.

Maila

Gloria Evaldsson

Det passar mig perfekt att jobba inom service då jag gillar ordning och reda, och gillar att jobba med människor.
När jag inte jobbar spelar jag gärna badminton och på sommar tackar jag aldrig nej till en beachvolleyboll-match.

Maila

Yonna Döbling

Yonna är servicekoordinator och det är oftast henne du möter när du kommer till receptionen. Det bästa med att jobba på Berghs tycker hon är den dagliga kontakten med studenterna.

När hon inte står i repan håller hon på med musik. Hon sjunger och spelar piano och det är det roligaste hon vet.

Maila

Suzan Hourieh

Som Project Manager / Business Developer arbetar Suzan med utveckling och försäljning av nya och befintliga erbjudanden för företag och organisationer. Hon har tidigare arbetat på varumärkes- och strategibyrån LynxEye, har drivit en startup och driver idag nätverket The Social Few. Suzan drivs i sin tur av att utveckla företag som vill agera disruptivt.

Maila

Tor Löwkrantz Waxin

Tor Löwkrantz är ansvarig för Berghs program i PR och Strategisk kommunikation. Han har arbetat med media och kommunikation i drygt 12 år, först som journalist på Sveriges Radio, via musikbranschen, till arbetet som strategisk rådgivare och planner på PR-byrå. Tor är specialiserad inom PR-driven marknadskommunikation och genom åren ansvarat både för strategisk riktning och taktisk aktivering av en rad större kampanjer, varav några belönats i tävlingar som European Excellence Awards, IPRA, SPINN och Bees Awards. Tor gör ibland gästinhopp på Stockholms Universitet och har en grammis i byrålådan.

Maila

Tobias Lundqvist

Tobias är ansvarig för programmet Digital kreatör/Digital strateg, skolans digitala inriktning. Han har ett förflutet inom filmbranschen, men fokuserar nu på berättande i digital form – senast som copywriter på R/GA. Parallellt med ämnesansvaret på Berghs är Tobias VD för webbutiken Oliver & Eva. Han brinner för entreprenörskap, jämställdhet och kommunikation som berör.

Maila

Stina Svärd

Som koordinator ansvarar Stina för  att samordna Berghs fotoutbildning och kvällskurser. Stina, som har ett tidigare förflutet som produktionsledare, inspireras av kultur, mat, yoga och trevligt sällskap.

Maila

Rebecka Leo

Som Operativ projektledare för utvecklingsprojekt på Berghs kvalitetssäkrar och utvecklar Rebecka nya strategiska projekt för affärsutveckling/ företagsaffärer. Det innebär bland annat att Rebecka projektleder Student labs och Canvas Suite, samt stödjer den internationella utvecklingen.

Rebecka är utbildad retoriker och har bland annat bott och studerat på Nya Zeeland. Rebecka inspireras av att läsa mängder av olika bloggar och böcker men framförallt av möten och samtal med människor.

Maila

Patrik Hambraeus

Som Learning Developer kommer Patrik att arbeta med att utveckla och definiera Berghs pedagogik med utgångspunkt från heltidsutbildningarna, sitta i ledningsgruppen och vara involverad i flertalet utvecklingsprojekt inom all kursverksamhet på Berghs. Patrik har en bakgrund som TV producent och regissör och har undervisat i Motion Design och Storytelling sedan många år. På fritiden paddlar jag gärna kajak, bygger trädkojor, ser film, lagar mat och tränar.

Maila

Pål Pettersson

Som programansvarig för den 2-åriga heltidsutbildningen Communication Design och ansvarar Pålle för att utbildningen har det mest relevanta innehållet, de bästa föreläsarna och de bästa kund- och branschkontakterna för att skapa en yrkesutbildningen för dig som vill utvecklas som visuell kommunikatör. Pålle har en bakgrund som musiker, kock, Art Director & Grafisk designer och har över 20-års erfarenhet av kommunikationsbranschen. Pålle inspireras av kommunikationens kraft och att se unga talanger växa!

Maila

Mikaela Stenberg

Som CRM Manager på Berghs ska Mikaela se till att öka kundnöjdheten och stärka kundrelationen. Hon är utbildad webbkommunikatör och har ett förflutet som CRM-specialist i resebranchen. Hon inspireras av tv-serier, musik och nya kanaler som uppmuntrar till kommunikation.

Maila

Mats Lundquist

Som Berghs IT-ansvarig arbetar Mats med allt från upphandling, utveckling, administration och utbildning i IT-system. Mats är involverad i teknisk support till studenter, lärare och personal. Förutom alla människor på Berghs är mängder av teknikbloggar, musik och Göteborgs södra skärgård stora inspirationskällor.

Maila

Malin Ingevall

Malin Ingevall är ansvarig för programmet Produktionsledning. I roller som produktionsledare på reklambyrå och mediabyrå samt allt från produktionsledare till VD på digitala byråer har hon samlat sina erfarenheter. Genomgående har hon haft användning av sitt lösningsfokus och positiva inställning, ledarskap och människokänsla, driv att få saker gjorda och att ha koll och struktur. Under åren har passionen för att utveckla individer och team vuxit. Hon går igång på utmaningar, möjligheter, att se individer växa och våga både inom karriären och personlighetsmässigt. Hur mental och fysisk hälsa är en nyckel till balans och framgång är också något Malin värdesätter.

Maila

Lotta Walle

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Lotta för att koordinera våra Start-och Executivekurser. Lotta har tidigare jobbat i inredningsbranschen vilket märks på hennes besatthet av prydnadskuddar. Det bästa med Berghs tycker Lotta är den kreativa känslan, öppenheten inför nya möten och ny kunskap.

Maila

Linn Tornérhielm

Som chef för Berghs kursverksamhet utvecklar Linn befintliga och nya kurser för alla format som inte är Heltid. Linn har ett förflutet från den digitala världen och har arbetat med datorspel och digitala produktioner på förlag och byråer sedan mitten av 90-talet, de senaste fem åren på Great Works. Hon inspireras av gatan, skogen och musiken. Och viktigaste av allt – alla människor däri.

Maila

Linda Jefferson

Som koordinator på Berghs ansvarar Linda för att samordna olika typer av projekt gällande heltidsprogrammen. Linda kom till Berghs 2008 och jobbade dessförinnan i mötesbranschen. Hon har en förkärlek till England, fina garner och inspireras av det dagliga mötet med människor, stora som små.

Maila

Kristiina Müllersdorf

Kristiina, utbildningskoordinator, jobbar med kursdeltagare och kursansvariga som vill ha flexibilitet i studier i tid och rum: onlinekurserna. Efter humaniorastudier började Kristiina sin kommunikationsbana med Berghs utbildning till Marknadskonsulent; därefter många år som projektledare i byråbranschen. Mötet i studierådgivning och sjösättningen av terminer är riktigt roliga delar i arbetet.

Maila

Johan Malmberg

Som Operativ projektledare på Berghs kommunikationsavdelning jobbar Johan med lite av varje. Han gör sitt bästa för att hålla koll på allt som händer runt Berghs kommunikation.
Johan har själv gått Produktionsledning/Operativ projektledning på Berghs och har sen dess varit ute och prövat på byråvärlden.

Maila

Joakim Thulin

Som ansvarig för omvärldsanalys arbetar Joakim med att samla in, analysera och paketera viktiga insikter kring kommunikation och utbildning. Joakim sitter också i skolans ledning med delansvar för strategiska projekt.  Att trendspana, lyssna, lära och lära vidare inspirerar Joakim nästan lika mycket som tiden med familjen, men bara nästan.

Maila

Joakim Kulo

Joakim jobbar som servicekoordinator på Berghs. När han inte arbetar på Berghs sysslar han med musik. Han spelar och producerar, eller är ljudtekniker på en konsert någonstans.

Maila

Inga Duhs

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Inga för allt det administrativa kring heltidsprogrammen Strategisk kommunikation, Public Relations, Digital strateg/kreatör och Produktionsledning. Till Inga kan du vända dig för studierådgivning kring dessa fyra utbildningar. Inga har studerat två år på Berghs och tidigare jobbat med reklam inom flygbranschen. Inga inspireras av möten och människor från när och fjärran och alla härliga studenters arbeten på skolan.

Maila

Cecilia Sjödin

Som Project Director på Berghs Solutions arbetar Cecilia med skräddarsydda utbildningar till företag och organisationer. Med en gedigen bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för kommunikation inspireras Cecilia även av omvärlden, dess oändliga möjligheter och att göra det svåra enkelt.

Maila

Caroline Danielsson

Som Serviceansvarig ser Caroline till att servicen på skolan är på topp. Hon ansvarar för interna event och skapar tillsammans med sitt serviceteam en trevlig miljö för studenterna och medarbetarna i hela Berghs-huset. Hon har tidigare studerat ekonomi och marknadsföring både i USA och Sverige.

Maila

Carolina Setterwall

Som Content Manager på Berghs ansvarar Carolina för allt ifrån nyheterna på Berghs.se till nyhetsbrev, pressmeddelanden och Berghs närvaro i sociala medier. Hon har ett förflutet som kommunikatör i litteratur- och musikbranschen och är utbildad inom kommunikationsvetenskap och journalistik. Hon inspireras av Ted Talks, psykologiartiklar och spännande livsberättelser – inte sällan från Berghs studenter.

Maila

Camilla Wallander

Som VD är alla frågor som berör Berghs engagerande. Camilla fördelar sin tid mellan att driva utvecklingsprojekt, coacha medarbetare samt träffa intressanta människor som kan bidra till att göra Berghs till en dynamisk skola. Camilla är utbildad vid Uppsala Universitet och har jobbat de senaste 15 åren som marknadschef på NK och SAS. För Camilla är det resor som vidgar perspektiven – både nära och lång bort, varmt och kallt, rufft och ordnat, både nytt och gammalt.

Maila

Bosse Hjerpe

Som serviceansvarig på Berghs fungerar Bosse i mångt och mycket som en hustomte. Han är en riktig Berghs-veteran som arbetat på skolan i över tio år, där han ansvarar för allt mellan himmel och jord som har med lokalerna på Sveavägen 34 att göra. Bosse gillar ordning och reda och god mat. Hans motto är att bemöta både människor och lokaler med respekt.

Maila

Anton Renström

Som Operativ projektledare för heltidsutbildningarna på Berghs ansvarar Anton för att kvalitetssäkra och planera övergripande processer för de olika programmen. Det innebär bland annat att han arbetar med kommunikation till studenterna samt ansvarig för större projekt och aktiviteter inom heltid som till exempel examensprojekten. Anton har sitt yrkesmässiga förflutna inom litteratur-, tidnings-, och modebranschen och inspireras av modern morbid konst, film och tatueringar. Anton är administratör to the bone med ett ordningssinne som inte går av för hackor.

Maila

Anki Rosdahl

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Anki för att samordna heltidsutbildningarna Communication Design och Art director/Copywriter. Till Anki vänder du dig för studierådgivning kring programmen samt kursen Berghs intro. Anki är själv en tidigare Berghs-student och inspireras idag inom arbetet av alla möten med människor, kultur på och utanför Berghs samt att fixa och tricksa.

Maila

Anette Hamel

Anette jobbar med kursdeltagare, föreläsare och kursansvariga på våra dagkurser. Utöver detta ansvarar hon för korrekturläsning och Berghs operativa SEO-arbete. Hon är även involverad i flera företagsövergripande projekt. Innan Berghs jobbade Anette många år i mediebranschen bl.a. som produktionsplanerare och webb-tv ansvarig. Hon älskar tidningar, utbildning, tv-serier och Hollywoodgalor och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas.

Maila

Christopher Waldekrantz

Christopher Waldekrantz är ansvarig för programmet Art Direction/Copywriting. Innan han kom till Berghs så arbetade han som art director på hållbarhetsbyrån Futerra och dessförinnan på R/GA och Droga5 i Sydney. Christopher tycker att det roligaste med jobbet är att utmana människor till att växa, både professionellt och personlighetsmässigt.

Maila