Medarbetare

Laddar...

Anders Harling

Anders är Affärsutvecklingschef och har lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i digitala företag. Senaste rollen var som Marknads- och Kommunikationschef på IT-bolaget Qbranch (idag Axians) och innan dess som Marknadschef för Adobe i Norden.

Han brinner för att hjälpa framåtsträvande organisationer med förändringsarbete, strategier, innovation och kommunikation.

Anders gillar fysisk och psykisk träning och har haft många engagemang som både DJ och trummis.

Maila

Anette Hamel

Som Utbildningskoordinator/Content Editor jobbar Anette med kursdeltagare, föreläsare och kursansvariga främst på våra dagkurser, men också på vårt distansformat. Utöver detta jobbar hon även med vår webb, ansvarar för korrekturläsning och Berghs On-Page SEO. Innan Berghs jobbade Anette många år i mediebranschen bl.a. som produktionsplanerare och webb-tv ansvarig. Hon älskar tidningar, webb, utbildning, tv-serier och Hollywoodgalor och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas.

Maila

Anki Rosdahl

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Anki för att samordna heltidsutbildningarna Communication Design och Art director/Copywriter. Till Anki vänder du dig för studierådgivning kring programmen samt kursen Berghs intro. Anki är själv en tidigare Berghs-student och inspireras idag inom arbetet av alla möten med människor, kultur på och utanför Berghs samt att fixa och tricksa.

Maila

Anton Renström

Som Operativ projektledare för heltidsutbildningarna på Berghs ansvarar Anton för att kvalitetssäkra och planera övergripande processer för de olika programmen. Det innebär bland annat att han arbetar med kommunikation till studenterna samt ansvarig för större projekt och aktiviteter inom heltid som till exempel examensprojekten. Anton har sitt yrkesmässiga förflutna inom litteratur-, tidnings-, och modebranschen och inspireras av modern morbid konst, film och tatueringar. Anton är administratör to the bone med ett ordningssinne som inte går av för hackor.

Maila

Bosse Hjerpe

Som driftansvarig på Berghs fungerar Bosse i mångt och mycket som en hustomte. Han är en riktig Berghs-veteran som arbetat på skolan i över tio år, där han ansvarar för allt mellan himmel och jord som har med lokalerna på Sveavägen 34 att göra. Bosse gillar ordning och reda och god mat. Hans motto är att bemöta både människor och lokaler med respekt.

Maila

Camilla Wallander

Som VD är alla frågor som berör Berghs engagerande. Camilla fördelar sin tid mellan att driva utvecklingsprojekt, coacha medarbetare samt träffa intressanta människor som kan bidra till att göra Berghs till en dynamisk skola. Camilla är utbildad vid Uppsala Universitet och har jobbat de senaste 15 åren som marknadschef på NK och SAS. För Camilla är det resor som vidgar perspektiven – både nära och lång bort, varmt och kallt, rufft och ordnat, både nytt och gammalt.

Maila

Carolina Setterwall

Som Content Manager på Berghs ansvarar Carolina för allt ifrån nyheterna på Berghs.se till nyhetsbrev, pressmeddelanden och Berghs närvaro i sociala medier. Hon har ett förflutet som kommunikatör i litteratur- och musikbranschen och är utbildad inom kommunikationsvetenskap och journalistik. Hon inspireras av Ted Talks, psykologiartiklar och spännande livsberättelser – inte sällan från Berghs studenter.

Maila

Caroline Danielsson

Som Serviceansvarig ser Caroline till att servicen på skolan är på topp. Hon ansvarar för interna event och skapar tillsammans med sitt serviceteam en trevlig miljö för studenterna och medarbetarna i hela Berghs-huset. Hon har tidigare studerat ekonomi och marknadsföring både i USA och Sverige.

Maila

Catharina Boston Cronholm

Som en del av Berghs internationella team har Catharina hand om administration och studierådgivning kring programmen Berghs Bachelor och Berghs Online Certificate. Hon har arbetat inom Berghs i över 16 år, som bland annat programkoordinator och studierektor. Catharina ska du kontakta om du har frågor om våra internationella utbildningar.
Maila

Cecilia Sjödin

Som Project Director på Berghs Solutions arbetar Cecilia med skräddarsydda utbildningar till företag och organisationer. Med en gedigen bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för kommunikation inspireras Cecilia även av omvärlden, dess oändliga möjligheter och att göra det svåra enkelt.

Maila

Christopher Waldekrantz

Christopher Waldekrantz leder Communications och ansvarar för Berghs utveckling av kommunikation i egna och externa kanaler. Innan han kom till Berghs så arbetade han som art director på hållbarhetsbyrån Futerra och dessförinnan på R/GA och Droga5 i Sydney. Christopher tycker att det roligaste med jobbet är att utmana människor till att växa, både professionellt och personlighetsmässigt.

Maila

David Alledal

David är programansvarig för heltidsprogrammet Art director/Copywriter. Tidigare har han jobbat på DDB Stockholm och Hummingbirds. David drivs av ångest och glädjes åt framgång. Det bästa med jobbet som programansvarig är att se studenter slå honom på fingrarna.

Maila

Gloria Evaldsson

Det passar Gloria perfekt att jobba som servicekoordinator då hon gillar ordning och reda och att jobba med människor. När hon inte jobbar spelar hon gärna badminton och på sommaren tackar hon aldrig nej till en beachvolleyboll-match.

Maila

Helena Adebjörk

Som CFO/Ekonomichef ansvarar Helena för ekonomiskrapportering och uppföljning till VD, ledning och styrelse. Helena är utbildad vid Stockholms Universitet och har en kandidatexamen inom redovisning och finansiering. Helena har en bakgrund som revisor och har arbetet med koncerledning under ett flertal år inom olika branscher. Hon inspireras av affärsutveckling, strategiskt förändringsarbete och entreprenörskap. Resor, kultur och design är också viktiga inspirationskällor.
Maila

Inga Duhs

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Inga för allt det administrativa kring heltidsprogrammen Strategisk kommunikation, Public Relations, Digital strateg/kreatör och Produktionsledning. Till Inga kan du vända dig för studierådgivning kring dessa fyra utbildningar. Inga har studerat två år på Berghs och tidigare jobbat med reklam inom flygbranschen. Inga inspireras av möten och människor från när och fjärran och alla härliga studenters arbeten på skolan.

Maila

Joakim Kulo

Joakim jobbar som servicekoordinator på Berghs. När han inte arbetar på Berghs sysslar han med musik. Han spelar och producerar, eller är ljudtekniker på en konsert någonstans.

Maila

Joakim Thulin

Som ansvarig för omvärldsanalys arbetar Joakim med att samla in, analysera och paketera viktiga insikter kring kommunikation och utbildning. Joakim är involverad i ett antal strategiska projekt på Berghs och sitter med i det pedagogiska rådet. Att trendspana, lyssna, lära och lära vidare inspirerar Joakim nästan lika mycket som tiden med familjen, men bara nästan.

Maila

Johan Malmberg

Som Operativ projektledare på Berghs kommunikationsavdelning jobbar Johan med lite av varje. Han gör sitt bästa för att hålla koll på allt som händer runt Berghs kommunikation.
Johan har själv gått Produktionsledning / Operativ projektledning på Berghs och har sen dess varit ute och prövat på byråvärlden.

Maila

Johanna Karlsson

Johanna är vikarierande programansvarig för heltidsprogrammet Art Director/Copywriter. Hon har över 12 års erfarenhet inom design- och varumärkesbranschen och har jobbat på de större byråerna i Stockholm och Singapore samt drivit egen byrå i Skåne. Förutom god mat och mötet med nya kulturer, brinner Johanna för kommunikation och konceptutveckling samt att hjälpa unga talanger att växa. Hon lever efter devisen ”if it’s still on your mind it’s worth taking the risk”.

Maila

Kristiina Müllersdorf

Kristiina, utbildningskoordinator, jobbar med kursdeltagare och kursansvariga som vill ha flexibilitet i studier i tid och rum: onlinekurserna. Efter humaniorastudier började Kristiina sin kommunikationsbana med Berghs utbildning till Marknadskonsulent; därefter många år som projektledare i byråbranschen. Mötet i studierådgivning och sjösättningen av terminer är riktigt roliga delar i arbetet.

Maila

Linda Jefferson

Som koordinator på Berghs ansvarar Linda för att samordna olika typer av projekt gällande heltidsprogrammen. Linda kom till Berghs 2008 och jobbade dessförinnan i mötesbranschen. Hon har en förkärlek till England, fina garner och inspireras av det dagliga mötet med människor, stora som små.

Maila

Linn Tornérhielm

Som COO och affärsområdeschef för Berghs Professional utvecklar Linn befintliga och nya kurser och format för yrkesverksamma kommunikatörer. Linn har ett förflutet från den digitala världen och har arbetat med datorspel och andra digitala produkter och tjänster på förlag och byråer sedan mitten av 90-talet. Hon inspireras av gatan, skogen och musiken. Och viktigaste av allt – alla människor däri.

Maila

Lotta Walle

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Lotta för att koordinera en del av våra Start-och Professionalkurser. Lotta har tidigare jobbat i inredningsbranschen vilket märks på hennes besatthet av prydnadskuddar. Det bästa med Berghs tycker Lotta är den kreativa känslan, öppenheten inför nya möten och ny kunskap.

Maila

Marco Ortolani

Marco Ortolani har en bakgrund som både programansvarig och kursansvarig på Berghs. Idag ansvarar han för Berghs internationella team samt för samarbeten och relationer med partnerskolor utomlands.

 

Maila

Margit Norling

Som Löneadministratör och Redovisningsekonom på Berghs så arbetar Margit främst med personalens löner och leverantörsreskontran, men även med annat smått och gott inom Lön- och Ekonomiområdet. Saker som Margit tycker är kul är hästar, vinterstudion, åka bräda, hänga vid fiskevatten och hon umgås gärna och ofta med familj och vänner.

Maila

Maria Karlström

Maria är servicekoordinator på Berghs och henne hittar du allt som oftast i receptionen. Hon har lång erfarenhet från service och administration och tackar aldrig nej till en kopp kaffe eller ett gott skratt!

Maila

Marie Alani

Marie är programansvarig för Berghs Bachelor. Hon har tidigare jobbat med PR, kommunikation, organisationsutveckling och ledarskapsfrågor. Marie är även People & Culture Lead på Berghs. Hon brinner för att se både individer och organisationer utvecklas. Marie får energi av kunskap och drivs av sin obotliga nyfikenhet som kan angränsa till nörderi.

Maila

Mats Lundquist

Som Berghs IT-ansvarig arbetar Mats med allt från upphandling, utveckling, administration och utbildning i IT-system. Mats är involverad i teknisk support till studenter, lärare och personal. Förutom alla människor på Berghs är mängder av teknikbloggar, musik och Göteborgs södra skärgård stora inspirationskällor.

Maila

Maxime Jonsson

Som produktionsledare på Berghs arbetar Maxime med att driva företagsprojekt framåt och att koordinera våra skräddarsydda utbildningar. Maxime har själv läst produktionsledning på Berghs och har dessförinnan ett förflutet som journalist. Hon inspireras av att prova nya saker, sova i skogen och slalom på tv. Maxime är även himla bra på att resa och att planera effektivt.

Maila

Mikaela Stenberg

Som CRM Manager på Berghs ska Mikaela se till att öka kundnöjdheten och stärka kundrelationen. Hon är utbildad webbkommunikatör och har ett förflutet som CRM-specialist i resebranchen. Hon inspireras av tv-serier, musik och nya kanaler som uppmuntrar till kommunikation.

Maila

Monica Thorsager

Som redovisningsekonom jobbar Monica med ekonomin på Berghs och till störst del med faktureringen av studieavgifter.

Maila

Pål Pettersson

Som programansvarig för den 2-åriga heltidsutbildningen Communication Design och ansvarar Pålle för att utbildningen har det mest relevanta innehållet, de bästa föreläsarna och de bästa kund- och branschkontakterna för att skapa en yrkesutbildningen för dig som vill utvecklas som visuell kommunikatör. Pålle har en bakgrund som musiker, kock, Art Director & Grafisk designer och har över 20-års erfarenhet av kommunikationsbranschen. Pålle inspireras av kommunikationens kraft och att se unga talanger växa!

Maila

Patrik Hambraeus

Som Learning Developer kommer Patrik att arbeta med att utveckla och definiera Berghs pedagogik med utgångspunkt från heltidsutbildningarna, sitta i ledningsgruppen och vara involverad i flertalet utvecklingsprojekt inom all kursverksamhet på Berghs. Patrik har en bakgrund som TV producent och regissör och har undervisat i Motion Design och Storytelling sedan många år. På fritiden paddlar jag gärna kajak, bygger trädkojor, ser film, lagar mat och tränar.

Maila

Petronella Barvaeus

Petronella är ansvarig för programmet Digital kreatör/Digital strateg, som är skolans digitala inriktning. Hon har en bakgrund från digitalbyråer som Fröjd, Whispr Group och Creuna, och har plockat med sig erfarenheter från en sejour i startupvärlden för att som digital strateg hjälpa bolag att öka sin innovationskraft. Petronella uppskattar att studenterna tvingar henne att hålla sig ajour.
Maila

Rebecka Leo

Som Operativ projektledare för utvecklingsprojekt på Berghs kvalitetssäkrar och utvecklar Rebecka nya strategiska projekt för affärsutveckling/ företagsaffärer. Det innebär bland annat att Rebecka projektleder Student labs och Canvas Suite, samt stödjer den internationella utvecklingen.

Rebecka är utbildad retoriker och har bland annat bott och studerat på Nya Zeeland. Rebecka inspireras av att läsa mängder av olika bloggar och böcker men framförallt av möten och samtal med människor.

Maila

Rosalin Gustafsson

Rosalin är programansvarig för heltidsprogrammen Strategisk Kommunikation och Public Relations. Hon har ett förflutet inom byråvärlden i Stockholm och har arbetat med kommunikation på en välgörenhetsorganisation i New York. Rosalin inspireras av människor på tunnelbanor och flygplatser.

Maila

Stina Svärd

Som utbildningskoordinator ansvarar Stina för att samordna Berghs kvällskurser och ett antal dagkurser. Stina, som har ett tidigare förflutet som produktionsledare, inspireras av kultur, mat, yoga och trevligt sällskap.

Maila

Suzan Hourieh

Som Project Manager / Business Developer arbetar Suzan med utveckling och försäljning av nya och befintliga erbjudanden för företag och organisationer. Hon har tidigare arbetat på varumärkes- och strategibyrån LynxEye, har drivit en startup och driver idag nätverket The Social Few. Suzan drivs i sin tur av att utveckla företag som vill agera disruptivt.

Maila

Teodor Hässler

Teodor Hässler arbetar som Digital Designer där han sköter allt från UX design och formgivning av visuella enheter till att producera film för Berghs kanaler. Tidigare läste han heltidsprogrammet Digital Kreatör på Berghs och har ett förflutet som frilansare inom video-produktion och redigering. När han inte jobbar står han gärna i köket och provar knäppa recept och matlagningstekniker.

Maila

Tobias Lundqvist

Tobias är Business Director för Berghs Studio, vår nya satsning där vi tillsammans med våra studenter genomför kampanjer åt företag och organisationer. Han har en bakgrund på R/GA, världens största digitala byrå. Tobias föreläser även om digital kommunikation, lean marketing och digital affärsutveckling. Om du blir inspirerad av fantastisk facklitteratur, timslånga YouTube-föreläsningar av Marc Andreessen och kreativa processer så har du en själsfrände i Tobias.

Maila