Medarbetare

Laddar...

Yonna Döbling

Yonna är servicekoordinator och det är oftast henne du möter när du kommer till receptionen. Det bästa med att jobba på Berghs tycker hon är den dagliga kontakten med studenterna.

När hon inte står i repan håller hon på med musik. Hon sjunger och spelar piano och det är det roligaste hon vet.

Maila

Suzan Hourieh

Som Project Manager / Business Developer arbetar Suzan med utveckling och försäljning av nya och befintliga erbjudanden för företag och organisationer. Hon har tidigare arbetat på varumärkes- och strategibyrån LynxEye, har drivit en startup och driver idag nätverket The Social Few. Suzan drivs i sin tur av att utveckla företag som vill agera disruptivt.

Maila

Tor Löwkrantz Waxin

Tor Löwkrantz är ansvarig för Berghs program i PR och Strategisk kommunikation. Han har arbetat med media och kommunikation i drygt 12 år, först som journalist på Sveriges Radio, via musikbranschen, till arbetet som strategisk rådgivare och planner på PR-byrå. Tor är specialiserad inom PR-driven marknadskommunikation och genom åren ansvarat både för strategisk riktning och taktisk aktivering av en rad större kampanjer, varav några belönats i tävlingar som European Excellence Awards, IPRA, SPINN och Bees Awards. Tor gör ibland gästinhopp på Stockholms Universitet och har en grammis i byrålådan.

Maila

Tobias Lundqvist

Tobias är ansvarig för programmet Digital kreatör/Digital strateg, skolans digitala inriktning. Han har ett förflutet inom filmbranschen, men fokuserar nu på berättande i digital form – senast som copywriter på R/GA. Parallellt med ämnesansvaret på Berghs är Tobias VD för webbutiken Oliver & Eva. Han brinner för entreprenörskap, jämställdhet och kommunikation som berör.

Maila

Stina Svärd

Som koordinator ansvarar Stina för  att samordna Berghs fotoutbildning och kvällskurser. Stina, som har ett tidigare förflutet som produktionsledare, inspireras av kultur, mat, yoga och trevligt sällskap.

Maila

+46 8 587 550 27

Rebecka Leo

Som Operativ projektledare för heltidsutbildningarna på Berghs ansvarar Rebecka för att kvalitetssäkra och planera övergripande processer. Det innebär bland annat att Rebecka arbetar med kommunikation till studenterna samt ansvarig för större projekt och aktiviteter inom heltid som Berghs Explore och Career Day.

Rebecka är utbildad retoriker och har bland annat bott och studerat på Nya Zeeland. Rebecka inspireras av att läsa mängder av olika bloggar, böcker och tidskrifter men framförallt av möten och samtal med människor.

Maila

+46 8 587 550 39

Patrik Hambraeus

Som Learning Developer kommer Patrik att arbeta med att utveckla och definiera Berghs pedagogik med utgångspunkt från heltidsutbildningarna, sitta i ledningsgruppen och vara involverad i flertalet utvecklingsprojekt inom all kursverksamhet på Berghs. Patrik har en bakgrund som TV producent och regissör och har undervisat i Motion Design och Storytelling sedan många år. På fritiden paddlar jag gärna kajak, bygger trädkojor, ser film, lagar mat och tränar.

Maila

+46 8 587 550 41

Pål Pettersson

Som programansvarig för den 2-åriga heltidsutbildningen Communication Design och ansvarar Pålle för att utbildningen har det mest relevanta innehållet, de bästa föreläsarna och de bästa kund- och branschkontakterna för att skapa en yrkesutbildningen för dig som vill utvecklas som visuell kommunikatör. Pålle har en bakgrund som musiker, kock, Art Director & Grafisk designer och har över 20-års erfarenhet av kommunikationsbranschen. Pålle inspireras av kommunikationens kraft och att se unga talanger växa!

Maila

+46 8 587 550 08

Mikaela Stenberg

Som CRM Manager på Berghs ska Mikaela se till att öka kundnöjdheten och stärka kundrelationen. Hon är utbildad webbkommunikatör och har ett förflutet som CRM-specialist i resebranchen. Hon inspireras av tv-serier, musik och nya kanaler som uppmuntrar till kommunikation.

Maila

+46 8 587 550 05

Mats Lundquist

Som Berghs IT-ansvarig arbetar Mats med allt från upphandling, utveckling, administration och utbildning i IT-system. Mats är involverad i teknisk support till studenter, lärare och personal. Förutom alla människor på Berghs är mängder av teknikbloggar, musik och Göteborgs södra skärgård stora inspirationskällor.

Maila

+46 8 587 550 04

Malin Ingevall

Malin Ingevall är ansvarig för programmet Produktionsledning. I roller som produktionsledare på reklambyrå och mediabyrå samt allt från produktionsledare till VD på digitala byråer har hon samlat sina erfarenheter. Genomgående har hon haft användning av sitt lösningsfokus och positiva inställning, ledarskap och människokänsla, driv att få saker gjorda och att ha koll och struktur. Under åren har passionen för att utveckla individer och team vuxit. Hon går igång på utmaningar, möjligheter, att se individer växa och våga både inom karriären och personlighetsmässigt. Hur mental och fysisk hälsa är en nyckel till balans och framgång är också något Malin värdesätter.

Maila

+46 707 51 59 11

Lotta Walle

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Lotta för att koordinera våra Start-och Executivekurser. Lotta har tidigare jobbat i inredningsbranschen vilket märks på hennes besatthet av prydnadskuddar. Det bästa med Berghs tycker Lotta är den kreativa känslan, öppenheten inför nya möten och ny kunskap.

Maila

+46 8 587 550 00

Linn Tornérhielm

Som chef för Berghs kursverksamhet utvecklar Linn befintliga och nya kurser för alla format som inte är Heltid. Linn har ett förflutet från den digitala världen och har arbetat med datorspel och digitala produktioner på förlag och byråer sedan mitten av 90-talet, de senaste fem åren på Great Works. Hon inspireras av gatan, skogen och musiken. Och viktigaste av allt – alla människor däri.

Maila

+46 8 587 550 62

Linda Jefferson

Som koordinator på Berghs ansvarar Linda för att samordna olika typer av projekt gällande heltidsprogrammen. Linda kom till Berghs 2008 och jobbade dessförinnan i mötesbranschen. Hon har en förkärlek till England, fina garner och inspireras av det dagliga mötet med människor, stora som små.

Maila

+46 8 587 550 34

Kristiina Müllersdorf

Kristiina, utbildningskoordinator, jobbar med kursdeltagare och kursansvariga som vill ha flexibilitet i studier i tid och rum: onlinekurserna. Efter humaniorastudier började Kristiina sin kommunikationsbana med Berghs utbildning till Marknadskonsulent; därefter många år som projektledare i byråbranschen. Mötet i studierådgivning och sjösättningen av terminer är riktigt roliga delar i arbetet.

Maila

+46 8 587 550 52

Johan Svensson

Som Affärsutvecklingschef på Berghs ansvarar Johan för försäljning, marknadskommunikation och affärsutveckling. Johan har en bakgrund som digital affärsstrateg och flera ledande roller inom mediebranschen. Johan har en fäbless för nya disruptiva affärsmodeller och älskar energin hos startups.

Maila

+46 8 587 550 58

Johan Malmberg

Som Operativ projektledare på Berghs kommunikationsavdelning jobbar Johan med lite av varje. Han gör sitt bästa för att hålla koll på allt som händer runt Berghs kommunikation.
Johan har själv gått Produktionsledning/Operativ projektledning på Berghs och har sen dess varit ute och prövat på byråvärlden.

Maila

+46 702 23 97 51

Joakim Thulin

Som ansvarig för omvärldsanalys arbetar Joakim med att samla in, analysera och paketera viktiga insikter kring kommunikation och utbildning. Joakim sitter också i skolans ledning med delansvar för strategiska projekt.  Att trendspana, lyssna, lära och lära vidare inspirerar Joakim nästan lika mycket som tiden med familjen, men bara nästan.

Maila

+46 8 587 550 33

Joakim Kulo

Joakim jobbar som servicekoordinator på Berghs. När han inte arbetar på Berghs sysslar han med musik. Han spelar och producerar, eller är ljudtekniker på en konsert någonstans.

Maila

+46 8 587 550 29

Inga Duhs

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Inga för allt det administrativa kring heltidsprogrammen Strategisk kommunikation, Public Relations, Digital strateg/kreatör och Produktionsledning. Till Inga kan du vända dig för studierådgivning kring dessa fyra utbildningar. Inga har studerat två år på Berghs och tidigare jobbat med reklam inom flygbranschen. Inga inspireras av möten och människor från när och fjärran och alla härliga studenters arbeten på skolan.

Maila

+46 8 587 550 32

Cecilia Sjödin

Som Project Director på Berghs Solutions arbetar Cecilia med skräddarsydda utbildningar till företag och organisationer. Med en gedigen bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för kommunikation inspireras Cecilia även av omvärlden, dess oändliga möjligheter och att göra det svåra enkelt.

Maila

+46 8 587 550 44

Caroline Danielsson

Som Serviceansvarig ser Caroline till att servicen på skolan är på topp. Hon ansvarar för interna event och skapar tillsammans med sitt serviceteam en trevlig miljö för studenterna och medarbetarna i hela Berghs-huset. Hon har tidigare studerat ekonomi och marknadsföring både i USA och Sverige.

Maila

+46 8 587 550 00

Carolina Setterwall

Som Content Manager på Berghs ansvarar Carolina för allt ifrån nyheterna på Berghs.se till nyhetsbrev, pressmeddelanden och Berghs närvaro i sociala medier. Hon har ett förflutet som kommunikatör i litteratur- och musikbranschen och är utbildad inom kommunikationsvetenskap och journalistik. Hon inspireras av Ted Talks, psykologiartiklar och spännande livsberättelser – inte sällan från Berghs studenter.

Maila

+46 8 587 550 09

Camilla Wallander

Som VD är alla frågor som berör Berghs engagerande. Camilla fördelar sin tid mellan att driva utvecklingsprojekt, coacha medarbetare samt träffa intressanta människor som kan bidra till att göra Berghs till en dynamisk skola. Camilla är utbildad vid Uppsala Universitet och har jobbat de senaste 15 åren som marknadschef på NK och SAS. För Camilla är det resor som vidgar perspektiven – både nära och lång bort, varmt och kallt, rufft och ordnat, både nytt och gammalt.

Maila

+46 8 587 550 00

Bosse Hjerpe

Som serviceansvarig på Berghs fungerar Bosse i mångt och mycket som en hustomte. Han är en riktig Berghs-veteran som arbetat på skolan i över tio år, där han ansvarar för allt mellan himmel och jord som har med lokalerna på Sveavägen 34 att göra. Bosse gillar ordning och reda och god mat. Hans motto är att bemöta både människor och lokaler med respekt.

Maila

+46 8 587 550 13

Anton Renström

Som Operativ projektledare för heltidsutbildningarna på Berghs ansvarar Anton för att kvalitetssäkra och planera övergripande processer för de olika programmen. Det innebär bland annat att han arbetar med kommunikation till studenterna samt ansvarig för större projekt och aktiviteter inom heltid som till exempel examensprojekten. Anton har sitt yrkesmässiga förflutna inom litteratur-, tidnings-, och modebranschen och inspireras av modern morbid konst, film och tatueringar. Anton är administratör to the bone med ett ordningssinne som inte går av för hackor.

Maila

+46 8 587 550 82

Anki Rosdahl

Som utbildningskoordinator på Berghs ansvarar Anki för att samordna heltidsutbildningarna Communication Design och Art director/Copywriter. Till Anki vänder du dig för studierådgivning kring programmen samt kursen Berghs intro. Anki är själv en tidigare Berghs-student och inspireras idag inom arbetet av alla möten med människor, kultur på och utanför Berghs samt att fixa och tricksa.

Maila

+46 8 587 550 51

Anette Hamel

Anette jobbar med kursdeltagare, föreläsare och kursansvariga på våra dagkurser och är även involverad i flera företagsövergripande projekt. Innan Berghs jobbade hon många år i mediebranschen bl.a. som produktionsplanerare, webb-tv ansvarig och chef. Hon älskar struktur, tidningar, utbildning, tv-serier, Hollywoodgalor, spel och korrekturläsning och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas.

Maila

+46 8 587 550 35

Adam Andersson

Efter att ha läst Digital Strategi på Berghs anställdes Adam som just Digital Strateg här hos oss.
– Jag har hittat en anställning inom de områden jag önskade, dessutom på en plats jag trivs väldigt bra på. Livet innan anställningen har kretsat kring två saker. Sport & teknik.
Det bästa med Berghs? – Att Berghs är så praktiskt gentemot universitetsutbildningarna.

Maila

+46 8 587 550 21

Christopher Waldekrantz

Christopher Waldekrantz är ansvarig för programmet Art Direction/Copywriting. Innan han kom till Berghs så arbetade han som art director på hållbarhetsbyrån Futerra och dessförinnan på R/GA och Droga5 i Sydney. Christopher tycker att det roligaste med jobbet är att utmana människor till att växa, både professionellt och personlighetsmässigt.

Maila