Upplev slututställningen igen genom app

Besökte du Berghs slututställning på tema Great Minds Don't Think Alike men känner att du vill se den igen? Hann du inte kolla igenom alla montrar? Missade du den kanske helt? Var lugn. Genom en app kan du uppleva Berghs Grad Show 2012 om och om igen.

 

Genom appen, som är en webbapp skapad av Dareville för Berghs Studentbyrå 2012, kan man se, höra och uppleva slututställningen igen. Och igen. Allt du behöver göra är att knappa in berghsgradshow.com i webbläsaren i din smartphone - och sidan blir en app. Mycket nöje! 

403

 

404

 

405

 

Axel och Nico

Hjalmar har lärt upp ett par killar som ska kunna jobba extra, samt ta de pass när han själv ska plugga en eftermiddag i veckan. Nico O'Connor jobbar med musik och söker jobb inför att börja plugga nästa år. Axel jobbar på skivbolag, castingbyrå och på mood nära oss. Han har jobbat i restaurangverksamhet sen flera år tillbaka. De vill hjälpa till på bästa sätt tills vi har långsiktig lösning på plats!

Varför läsa Copy på engelska?

Är du intresserad av att jobba på ett internationellt företag? Eller kanske resa inom jobbet och söka helt nya utmaningar utomlands?

Är du en planner?

Vi frågar Karin som är kursansvarig för planning om hur det kommer sig att hon valde yrket och om resan dit. Ta del av heta tips för dig som funderar på att studera kursen.

Nyfiken på Content Marketing?

Alla pratar om content marketing. Fler och fler varumärken inser att deras story är deras viktigaste resurs. Relevant, trovärdigt och kunskapsbyggande innehåll som kunden har nytta och inspireras av – det är ett av dagens kraftfullaste verktyg för att fånga sin målgrupp och behålla den i en långsiktig och lojal relation.