Upplev slututställningen igen genom app

Besökte du Berghs slututställning på tema Great Minds Don't Think Alike men känner att du vill se den igen? Hann du inte kolla igenom alla montrar? Missade du den kanske helt? Var lugn. Genom en app kan du uppleva Berghs Grad Show 2012 om och om igen.

 

Genom appen, som är en webbapp skapad av Dareville för Berghs Studentbyrå 2012, kan man se, höra och uppleva slututställningen igen. Och igen. Allt du behöver göra är att knappa in berghsgradshow.com i webbläsaren i din smartphone - och sidan blir en app. Mycket nöje! 

403

 

404

 

405

 

Hur mår vår storytelling 2016?

Storytelling är – fortfarande – ett buzzword och vikten för företag att skapa historier som engagerar ökar i samma takt som mediabruset och digitaliseringen tilltar. Fördelen med att använda storytelling som metod är många. Här delar Patrik Hambraeus, nytillträdd Learning Developer på Berghs, med sig av reflektioner och insikter från Stora Annonsörsdagen.

Från fuldans till Oslo

Studenterna Hanna Eriksson Wiita, Ida Colliander och Malin Strinnhed från Berghs Art Director/Copywriter-tvåa har under veckan varit i Oslo för att under 24 timmar för att ta tempen på Gulltaggen. Här berättar de om hur de hamnade där och visar upp det case som föddes ur en känsla av misslyckande men tog studentgruppen till en nominering i Gulltaggen.

Berghs Photography tolkar Indiska 2016

Den 25 april bjuder Berghs fotoutubildning, Berghs Photography, in till utställning och vernissage för CHANGE - Berghs Photography tolkar Indiska 2016. Utställningen öppnar på måndag den 25 april och har därefter öppet varje dag i fyra veckor. Platsen du vill bege dig till är Scandinavian Photo Gallery i Stockholm.

De här kurserna erbjuds inom Fast Forward sommaren 2016

Allt fler väljer att, i stället för att läsa kurser som löper över en hel termin, läsa en intensivkurs på Berghs. Berghs Fast Forward är ett effektivt sätt att under två eller tre heldagar varje sommar och vinter få ny kunskap och kompetens. De här kurserna erbjuds sommaren 2016.