Upplev slututställningen igen genom app

Besökte du Berghs slututställning på tema Great Minds Don't Think Alike men känner att du vill se den igen? Hann du inte kolla igenom alla montrar? Missade du den kanske helt? Var lugn. Genom en app kan du uppleva Berghs Grad Show 2012 om och om igen.

 

Genom appen, som är en webbapp skapad av Dareville för Berghs Studentbyrå 2012, kan man se, höra och uppleva slututställningen igen. Och igen. Allt du behöver göra är att knappa in berghsgradshow.com i webbläsaren i din smartphone - och sidan blir en app. Mycket nöje! 

403

 

404

 

405

 

Interaktionsdesign: inte längre torrt och vetenskapligt

En gång i tiden ansågs interaktionsdesign vara ett torrt vetenskapligt ämne. Numera är det en designdisciplin som innehåller en stor del kreativitet och nytänkande, med fokus på funktion framför estetik och innovation. Det menar Jonte Edvardson, som i sin kurs Interaktionsdesign online hjälper deltagare från ett brett spektrum av företag och organisationer att designa bättre användarupplevelser kring sina digitala produkter.

Content marketing för alla - efterlängtad bok på väg ut!

Den största missuppfattningen inom content marketing är att det räcker med att producera en massa innehåll och lägga det i sina egna kanaler. Det menar författarna till den nya boken Content Marketing för alla, Pontus Staunstrup och Joakim Arhammar, som har en misison att lära svenskarna att arbeta bättre med sin innehållsmarknadsföring.

Att skriva handlar långt ifrån bara om ord!

Någon sa en gång att copywriter är det enda yrket där man kan sitta med fötterna på skrivbordet och ändå hävda att man jobbar. Hur det nu är med den saken så står det i alla fall helt klart att vara copywriter handlar om så mycket mer än att bara skriva.

Så undviker du att missa den digitala transformationen

Att den digitala världen har förändrat våra liv råder det inga tvivel om. Det är den här intervjun ett bra bevis på. Vi har nämligen bett Peter Ödling, som är en av de kursansvariga för kvällskursen Digital Management på Berghs, att beskriva den digitala världen idag och försöka se in i framtiden.