Upplev slututställningen igen genom app

Besökte du Berghs slututställning på tema Great Minds Don't Think Alike men känner att du vill se den igen? Hann du inte kolla igenom alla montrar? Missade du den kanske helt? Var lugn. Genom en app kan du uppleva Berghs Grad Show 2012 om och om igen.

 

Genom appen, som är en webbapp skapad av Dareville för Berghs Studentbyrå 2012, kan man se, höra och uppleva slututställningen igen. Och igen. Allt du behöver göra är att knappa in berghsgradshow.com i webbläsaren i din smartphone - och sidan blir en app. Mycket nöje! 

403

 

404

 

405

 

4 veckor på sjön

2014 gick Jennie Gillander ut från Berghs Communication Design-program (då Grafisk Design), som examensarbete gjorde hon en kokbok för livet på sjön. En färgdröm mellan två pärmar som hon döpte till ”4 veckor på sjön”.

Berghs Career Day – det handlar om relationer

En dag. Över tusen möten. Nu på fredag den 17 april anordnar Berghs för fjärde året i rad Berghs Career Day. En unik dag där byråer, rekryteringsföretag och våra heltidsstudenter får möjlighet att träffas och knyta viktiga kontakter inför framtiden.

Nya möjligheter med CSN

Vill du läsa någon av Berghs heltidsprogram i höst och funderar över hur du ska finansiera dina studier? Då har vi riktigt goda nyheter till dig!

Berghs Morning Routine: Introduktion till heltidsprogrammen

Se frukostseminariet om våra heltidsprogram. Tillsammans med Pålle Pettersson, Programansvarig för Communication Design, orienterar vi oss kring olika kommunikationsyrken, om Berghs passion för kommunikation och vilka heltidsprogram vi erbjuder.