För företag

Företags­utbildning

Låt Berghs skräddarsy rätt typ av utbildning för ditt företag!
Oavsett om ni är två personer, en hel avdelning eller ett företag så krävs det flexibilitet både när det gäller tidsplanering och utveckling av kompetensområden.

Vad vi erbjuder:

Här är några exempel på vad vi erbjuder inom företags­utbildning, som vi anpassar efter era behov. Vi kombinerar utbildning/workshops med onlinemoduler på vår digitala läroplattform. Målet med våra företagsutbildningar är att vi vill ge er personlig och professionell hjälp att designa ett upplägg som möter era behov. Allt ifrån en workshop eller föreläsning till skräddarsydda utbildningar och mer strukturellt lärande. Intresserad av vår trendguide? Läs mer om "According to Berghs" här!

Möjligheten till kreativt arbete med studenter sker genom Berghs Studio eller i våra årliga examensprojekt. Är du intresserad av praktikanter från Berghs heltidsprogram så hittar du den informationen här.

Kontakt

Co-working C/O Berghs

Unika möjligheter i en kreativ och inspirerande miljö. Berghs öppnar upp för co-working i våra nya lokaler där du kan ha din nästa arbetsplats.

Läs mer

Skräddarsydd utbildning

Vi genomför allt från komprimerade format till komplexa utbildningsprogram över längre tid. Oavsett utmaning och anpassad lösning anlitar vi det bästa lärarstödet som matchar behov och förkunskaper.

Läs mer

Berghs Studio

Berghs egen byrå som tar in både studenter, kreatörer och strateger från branschen för att hjälpa ditt företag med era utmaningar.

Läs mer

Student Lab

Under 10 fullspäckade timmar arbetar Berghs studenter med företags eller organisationers kommunikationsutmaningar

Läs mer

Inspirationsföreläsning

En kortare energigivande kunskapsintensiv snabbinjektion, kanske i samband med kick off, styrelsemöte eller inför en kundpresentation. Möjligheterna liksom ämnesområdena är näst intill obegränsade kopplat till Berghs utbud.

Läs mer

Samarbeten utanför Stockholm

Det finns näst intill obegränsade möjligheter att genomföra skräddarsydda utbildningsinsatser, oavsett postadress. Vi har bred erfarenhet av långsiktiga samarbeten kring olika kunskapshöjande erbjudanden.

Läs mer

Examensprojekt

Berghs examensprojekt pågår under april och maj varje år. Som uppdragsgivare i ett examensprojekt får du ett 6 veckor långt samarbete med ett av våra studentteam.

Läs mer

Workshop

Behöver ni involvera och förankra beslut? Då kan en workshop vara ett bra format, där flera personer är med och bidrar.

Läs mer

Event & möten

Planerar ni för ett event? Berghs erbjuder fullservice och lokaler till alla tänkbara möten, konferenser, galor och konserter. Stora som små.  Så tar vi ett första möte och stämmer av just era behov.

Läs mer

Artiklar

Cecilia Sjödin

Project Director
cecilia.sjodin@berghs.se+46 (0) 70 246 94 10

Carolina Diniz

Production Manager
carolina.diniz@berghs.se+46 (0) 70 744 40 60

Jasper Nordling

Head of Studio & Project Director Solutions
jasper.nordling@berghs.se+46 (0) 79 098 26 98

Adam Horne

Program Director Berghs Bachelor & Berghs Advanced
adam.horne@berghs.se

Kajsa Engström

Project Director (Föräldrarledig)
kajsa.engstrom@berghs.se+46 (0) 70 201 96 04
Caroline Danielsson Ny bild

Caroline Danielsson

Projektledare/Project Director
caroline.danielsson@berghs.se0707412486

Företag som anlitar oss: