Företags­utbildning

Låt Berghs skräddarsy rätt typ av utbildning för ditt företag!

Vad vi erbjuder inom företagsutbildningar:

Oavsett om ni är två personer, en hel avdelning eller ett företag så krävs det flexibilitet både när det gäller tidsplanering och utveckling av kompetensområden. Målet med våra företagsutbildningar är att vi vill ge er personlig och professionell hjälp att designa ett upplägg som möter era behov. Allt ifrån en workshop eller föreläsning till skräddarsydda utbildningar och mer strukturellt lärande. Intresserad av vår trendguide? Läs mer om ”According to Berghs” här!

Här är några exempel på vad vi erbjuder inom företags­utbildning, som vi anpassar efter era behov. Vi kombinerar utbildning/workshops med onlinemoduler på vår digitala läroplattform. Möjligheten till kreativt arbete med studenter sker genom Berghs Studio eller i våra årliga examensprojekt. Är du intresserad av praktikanter från Berghs heltidsprogram så hittar du den informationen här.

Kontakt

Skräddarsydd utbildning

Vi genomför allt från komprimerade format till komplexa utbildningsprogram över längre tid. Oavsett utmaning och anpassad lösning anlitar vi det bästa lärarstödet som matchar behov och förkunskaper.

Läs mer

Samarbeten utanför Stockholm

Det finns näst intill obegränsade möjligheter att genomföra skräddarsydda utbildningsinsatser, oavsett postadress. Vi har bred erfarenhet av långsiktiga samarbeten kring olika kunskapshöjande erbjudanden.

Läs mer

Co-working C/O Berghs

Unika möjligheter i unik miljö. Berghs öppnar upp för co-working, ett antal olika ytor att kunna hyra för event eller möten samt tjänster inom digitala event.

Läs mer

Inspirationsföreläsning

En kortare energigivande kunskapsintensiv snabbinjektion, kanske i samband med kick off, styrelsemöte eller inför en kundpresentation. Möjligheterna liksom ämnesområdena är näst intill obegränsade kopplat till Berghs utbud.

Läs mer

Student Lab

Under 10 fullspäckade timmar arbetar du med studenter från Berghs, universitet och yrkeshögskolor för att lösa utmaningar från företag och organisationer.

Läs mer

Berghs Studio

Berghs egen byrå som tar in både studenter, kreatörer och strateger från branschen för att hjälpa ditt företag med era utmaningar.

Läs mer

Berghs Examensprojekt

Berghs examensprojekt pågår under april och maj varje år. Som uppdragsgivare i ett examensprojekt får du ett 6 veckor långt samarbete med ett av våra studentteam.

Läs mer

Workshop

Behöver ni involvera och förankra beslut? Då kan en workshop vara ett bra format, där flera personer är med och bidrar.

Läs mer

Lärande organisation

En analys av ert behov och design av ditt företags lärande! Vi levererar en skräddarsydd kompetensplan med förslag på metoder, moduler och aktiviteter.

Läs mer
Anna Swahn - Chef för Relation & Kommunikation på Försvarsmakten
"Vi valde att tillgå nätverket som Berghs har inom kommunikation. Vi ville åt fler perspektiv, träffa fler människor och föreläsare. Eftersom jag själv gått en utbildning på Berghs innan och anser att det är en hög nivå var det ett lättare val."
Susanne Björklund - Senior Strategic Manager Internal Communications
"Jag skulle säga att det viktigaste är att ha en företagsledning som till 100 % tror på vikten av bra kommunikation på alla nivåer i företaget samt medarbetare som är öppna för att testa nya saker."
berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Project Director
cecilia.sjodin@berghs.se +46 (0) 70 246 94 10

Carolina Diniz

Production Manager
carolina.diniz@berghs.se +46 (0) 70 744 40 60

Jasper Nordling

Project Director
jasper.nordling@berghs.se

Företag som anlitar oss: