Skräddarsydd utbildning

Bland de hundratals genomförda utbildningsinsatser vi på Berghs genomfört kan vi erbjuda allt från komprimerade format till komplexa utbildningsprogram över längre tid. Vi har även lång erfarenhet av skräddarsydda utbildningar på distans så oavsett utmaning så hittar vi ett upplägg som passar.

Föreläsare från branschen
800
Unika genomförda uppdrag
1688
Utbildade företag senaste 5 åren
588

Vad innebär en skräddarsydd utbildning med Berghs?

Vi börjar med en behovsanalys som säkerställer just er utmaning. Är det en endagskurs, en utbildning som sträcker sig under en längre tid eller en intensivkurs över några dagar? Vilka profiler ska utbildas och vad vill ni ha ut av utbildningen? Självklart arbetar vi med sekretess vilket skapar utrymme att koppla pågående projekt till utbildningen.

Vem passar det här formatet för?

Det här är ett format som passar de flesta grupper eller team. Det kan vara allt från redaktörer som behöver digital kunskap eller en ledningsgrupp som vill lära sig Design Thinking, till grafiska designers som vill lära sig motion graphics eller en grupp chefer som vill bli duktiga på att facilitera och processleda. Vi anpassar utbildningen efter era behov.

Hur går en skräddarsydd utbildning till?

Vår framgångsrika pedagogik Action based learning bygger på en balans mellan teori och praktik. Vi hjälper dig att implementera relevant kompetens som ger ditt företag förmågan att navigera och utföra. Idag är nästan all kunskap tillgänglig. Utmaningen för företag är att värdera vad som är möjligt att omsätta till ett reellt värde. Vi kallar det ROE – Return of Education.

Guide till skräddarsydd utbildning

I den här guiden får du en inblick i fördelarna med att skräddarsy en utbildning med hjälp av Berghs solutions, som hjälper både stora och små företag med ca 120 utbildningar per år.

Cecilia Sjödin

Project Director
cecilia.sjodin@berghs.se+46 (0) 70 246 94 10

Jasper Nordling

Head of Studio & Project Director Solutions
jasper.nordling@berghs.se+46 (0) 79 098 26 98