Co-working: Ditt företag c/o Berghs

Söker du eller ditt team en kontorsplats i en kreativ miljö? Nu har vi co-working hos Berghs! Perfekt för dig som vill ha tillgång till mötesrum, fotostudio eller poddstudio. Ta din business till en kreativ hubb i gröna Djurgårdsstaden, mitt i vimlet bland framtidens kommunikatörer.

Vad är c/o Berghs?

Berghs har flyttat in en egen byggnad på 3500 kvm designat för kreativitet, kultur och lärande. I och med detta har vi lanserat co-working! Din arbetsplats som co-worker på Berghs befinner sig på byggnadens övre plan, ett område som delas med lärare (yrkesverksamma i kommunikationsbranschen) och Berghs personal. Lokalerna är rymliga, inspirerade och mitt i en av branschens kunskapshubbar. Oavsett om du är frilansare, en mindre byrå eller ett nystartat företag så har vi tagit fram format som ska passa dig! Nedan kan du ta en rundtur i våra lokaler som 3D-filmats av objekt360

Vad ingår i c/o Berghs?

Entréplan.

Prislista & Format

Frilansare, en mindre byrå eller ett nystartat företag? Här hittar du fem olika format att välja bland.

Gott om plats på översta planet.

Vilka ytor går att hyra i byggnaden?

Berghs nya byggnad är totalt 3500 kvm uppdelat på tre våningsplan. Nedre planet är anpassat för undervisning med klassrum. Entréplanet innehåller reception, café, aula och workspace på 1350 kvm. Övre planet består av co-working, mötesrum på 600 kvm och personalyta.

Aulan består av 260 kvm golvyta och 50 kvm läktare. Den kan möbleras i sittningar som: föreläsning, workshop, rund sittning, catwalk, duell, mingel och middag eller konsert. Här finns stolar, runda bord, ståbord och olika scenmoduler. Aulan är fullt utrustad med teknik som digitala skärmar, ljud och ljus. Nära tillgång till caféet med plats för ca 50 personer sittande personer.

Klassrummen rymmer 16 till 50 personer och går alldeles utmärkt att hyra. Bord, stolar, digital skärm, whiteboard, bulletin board, flip-over block och låsbart skåp finns i varje rum.

Fotostudio finns på första planet, du kan även hyra utrustning. Rummet är på 20 kvm.

Podd- och zoomstudio finns också att tillgå! Ett så kallat mobilt rum utrustat med mikrofoner, mixerbord och ljus.

Möjlighet till att nyttja mötesrum.

Mötesrum och sociala ytor på översta planet.

Låter något av ovanstående intressant? Hör av dig så berättar vi mer!

För fler tjänster / företagserbjudanden

Caroline Danielsson

Project Director
caroline.danielsson@berghs.se