C/O Berghs

Vi öppnar upp för co-working på Berghs! Söker ditt team en ny plats att sitta på, eller en flexibilitet att låta flera på företaget nyttja platser i en kreativ miljö? Önskar ni ett upplägg för en kortare projektperiod? Det finns även mängder nya möjligheter som t ex hyra event/mötesrum, fotostudio, poddstudio och tjänster som digitala event (teknik, pedagogik, inspelning och miljö).  

Unika möjligheter i en unik miljö! Berghs öppnar upp för co-working, ett antal olika ytor att kunna hyra för event eller möten samt tjänster inom digitala event.

 

Vad är c/o Berghs?

Berghs har flyttat in in en egen fastighet på totalt 3500 kvm designat för kreativitet, kultur och lärande. Nu öppnas huset upp för att även kunna jobba och ha möten på Berghs. Utöver en bra arbetsplats och en fantastisk kreativ miljö så erbjuder vi dig att ta del av den framåtrörelse som Berghs står för med hjälp av lärande. I vårt co-working erbjudande ingår Sessions ℅ Berghs där man på veckobasis kan ta del av spaningar, demos och aktuella ämnen för att hålla sig inspirerad och uppdaterad. Nu har du chansen att få en c/o adress på Berghs över längre tid, checka in en vecka för ett innovationsprojekt eller nyttja våra c/o services och hyra rum.

Vad innebär co-working på Berghs?

Nu finns möjligheter att ha sin arbetsplats på övre planet, ett område som delas med lärare (personer från kommunikationsbranschen) och personal. Vad ingår?

 • En dedikerad plats: en kontorsstol och bord
 • Tillgång till workspace på två våningsplan
 • Tillgänglighet 06.00 – 24.00
 • mötesrum: 4 timmar/månad i 2 stora och 4 små rum (möjlighet att hyra mer)
 • Fri tillgång till Sessions ℅ Berghs
 • Kaffebryggare och kyl i workspace området
 • Tillgång till kantinen med mikrovågsugnar
 • Receptionstjänst för besök
 • Studentpris på kaffe/te i cafét
 • Internet, skrivare och posttjänster (in- och utgående)
 • Kunna sätta ℅ Berghs som kontaktuppgift
 • Rabatterat pris fotorum, poddstudio, aula etc

Några olika format att välja mellan:

Individual space – för personer som önskar en plats på Berghs (4.000 kr/mån exkl moms)

Company Space – för företag som önskar dedikerad yta (4.500 kr/mån exkl moms)

Company Share – för några platser som olika medarbetare kan nyttja vid olika tillfällen (6.500 kr/mån exkl moms)

Company Studio – för eget rum (10.000 kr/mån för 10 kvm, 20.000 kr/mån för 20 kvm exkl moms)

Special spaces – vårt skräddarsydda format där vi erbjuder arbetsplats för 3-8 personer under en kortare projektperiod om en vecka eller några veckor för t ex utveckling/innovationsarbete. (Be om offert)

Vilka ytor går att hyra?

Berghs nya byggnad är totalt 3500 kvm uppdelat på tre våningsplan. Nedre planet är anpassat för undervisning med klassrum. Entréplanet innehåller reception, café, aula och workspace på 1350 kvm. Övre planet består av co-working, mötesrum på 600 kvm och personalyta.

Aula – 260 kvm golvyta och 50 kvm läktare. Möbleras i sittningar som: föreläsning, workshop, rund sittning, catwalk, duell, mingel och middag eller konsert. Finns stolar, runda bord, ståbord och scenmoduler. Teknik: digitala skärmar, ljud och ljus. Egen ingång är möjlig. Nära tillgång till café med plats för ca 50 personer sittande.

Klassrum – rum för 16 till 50 personer. Bord, stolar, digital skärm, whiteboard, bulletin board, flip-over block och låsbart skåp finns i varje rum.

Fotostudio (även möjlighet att hyra utrustning): Rum på 20 kvm samt även fina möjligheter att hyra aulan för att fota med fint ljus.

Podd- och zoomstudio: Ett mobilt rum utrustat med mikrofoner, mixerbord, ljus etc.

Vilka tjänster erbjuds?

Vi öppnar upp möjligheten för fler att kunna få tillgång till områden vi enbart nyttjat i vår undervisning tidigare. Kontakta oss för offert inom följande områden:

Möjligheter att hyra olika ytor och tjänster i huset:

Digitala event – digital producer, teknik, coachning, inspelning och livesändning

Decode it – kreativ eller strategisk workshop för att utforska ett problem eller ny produkt

Berghs Facilitering – designar och faciliterar möten, workshops och event

Hyr en CLO – Chief learning officer för att utveckla lärandet i företaget

Låter detta intressant? Hör av dig så berättar vi mer!

Kajsa Engström

Project Director