Kurser

Att läsa en kurs på Berghs

Vi erbjuder ett stort utbud av kurser inom många ämnesområden och på olika nivåer. Det finns både kurser i våra lokaler och på distans. Alla våra lärare är yrkesverksamma.

Varför Berghs?

  • Kvalitet
  • Action Based Learning
  • 80 års erfarenhet

Lärande står högt på agendan i dagens samhälle och kommunikation är viktigare än någonsin!

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

  • Varje kurs har ett begränsat antal platser.
  • Lästips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar – ett bra sätt att få veta mer om upplägg och innehåll.
  • Din ansökan blir bindande först när du blivit erbjuden en plats och sedan aktivt tackat ja.

Pedagogik och lärare

Så läser du på distans

Berghs erbjuder även ett stort antal distanskurser. En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill.

Hållbarhetspolicy

Johannes.Stålnacke.Nero
Praktiska tips

5 tips för att lyckas med marknadsföring på TikTok

Johannes Stålnacke Nero, kursansvarig för Marknadsföring på TikTok delar här med sig av några tips.

Urban Design & Planning

Berghs utforskar olika områden och branscher där det behövs ny kompetens och nya sätt att jobba på. Ett av dessa områden är stadsutveckling. För att möta nya behov har vi lanserat ett helt nytt utbildningsområde med fokus på hållbara städer: Urban Design & Planning.

Besök vårt hus på Bobergsgatan 48

I januari 2021 flyttade vi till Norra Djurgårdsstaden och Gasverket. I denna vackra profilbyggnad har vi en unik möjlighet att kombinera vår passion för kreativitet med hållbarhet för såväl människa som samhälle och miljö.

Titta runt i våra lokaler, möt våra heltidsstudenter, lärare och andra kursdeltagare eller ta en fika i vårt trivsamma café Irma. Tips! Du får gärna sitta här och plugga eller jobba ett par timmar!

Hitta hit!

Du kan enkelt ta dig till skolan med buss (cirka 10 minuter från Östermalm) eller tunnelbana. Närmaste station är Ropsten/Hjorthagen. Vårt närområde är dessutom väldigt promenadvänligt.

Ludvig Åkesson
Efter kursen

På kursen tog Ludvig fram en Employer Branding-strategi för Carlsberg

Ludvig Åkesson är HR-specialist med fokus på rekrytering & Employer Branding på Carlsberg Sverige. Här berättar han om Berghs distanskurs.

Praktiska tips

I denna artikelserie har vi bett Berghs kursansvariga, gästföreläsare och andra professionella att dela med sig av sina bästa tips inom just sitt expertisområde. Läs och låt dig inspireras!

Vi hjälper dig gärna!

Saknar du något i vårt erbjudande?

Tipsa oss!
Vi vill gärna veta mer om dig och dina behov.