Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

5 kurser för dig som tyckte det var bättre förr

Är du också trött på det digitala? Saknar du dagarna då du kunde stänga av det ständiga inflödet av information? Vi hör dig. Nu har vi utvecklat ett nytt kurssegment för dig som vill ta ett steg tillbaka i din karriär och lära dig något helt gammalt. Håll till godo.

Skrivet av David Lindh
April 1, 2019

Pushmarknadsföring på personsökare

Vi tar dig tillbaka till tiden då yuppienallen blott var en galen idé och personsökaren var urfiffig. Vi lär dig pip i olika kombinationer av vilka användaren själv kan bestämma innebörden av. Välkommen till en intensiv kvart av personsökarstrategi.

Tryckpressteknik

Det är minst sagt en kär gammal teknik att överföra text och bild från en infärgad förhöjd yta med löstagbara typer till papper med hjälp av trycket från en press. Under den här kursen kommer du få trycka din egen bok som hade gjort Gutenberg stolt. Eget papper medtages.

VHS Filmproduktion

Kommer du också ihåg när VHS-bandet fastnade i bandspelaren och du fick pilla ut det med en skruvmejsel? Härliga tider! Den här kursen tar dig på en nostalgitripp utan dess like.

Att skriva skrivstil

Ser dina skrivstils-r också ut som v:n? Räddningen är här! Vår intensivkurs i skrivstilskonst hjälper dig att få ordning på krusidullerna.

Marknads­föring på runsten

Under 1000-talet upprättades en hel drös hällristningar och runstenar runtom i Mälardalen. På den här helgkursen tar vi dig med på en resa bakåt i tiden. Vi kommer att jobba med skarpa case, och hur du kan marknadsföra ditt företag med hjälp av runskrift i såväl gamla som nya medier.

Nyfiken på några av våra mer moderna kurser? Kolla då in hela Berghs kursutbud här.