Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Case: Aller Media utvecklar Aller Academy ihop med Berghs

– Med utbildningen vill vi utveckla ett framtida ledarskap som i en mängd olika funktioner leder och utvecklar Aller medias affärsverksamhet in i framtiden. Det är en utbildning som är värdefull för medarbetare som vill utvecklas och nå sin fulla potential, säger Joakim Romanus, HR-direktör på Aller Media.

Skrivet av David Lindh
Januari 1, 2019

Hur såg briefen ut?

Utbildningen syftar till att bygga kompetens som är kritisk samt underlätta för kunskapsdelning mellan bolagen och de nordiska länderna i koncernen.
Deltagarna kommer bland annat att utbildas i medieinsikter, affärsidé och ledarskap. Parallellt med utbildningen löper även ett nordiskt mentorprogram. Därutöver kommer deltagarna även att ingå i ett arbetsrotationssystem som inkluderar en utlandsperiod på minst fyra veckor.

Hur blev resultatet?

Med Aller Academy vill Aller Media utveckla, motivera och attrahera talangfulla medarbetare med hög potential att ta företaget in i framtiden. Aller Academy är en viktig och långsiktig satsning för koncernen och bygger på ett utbildningsprogram framtaget i samarbete med Berghs School of Communication.