berghs UNCONFERENCE: AI

Banner Photo with Ai Unconference logo.

Det fortsätter att vara en tid av experimenterande och utforskande av AI-tjänster inom alla branscher – därför anordnar vi ännu en Unconference i höst. Nu ser vi klarare vad AI tekniken klarar av och hur mycket som har förändrats, eller inte. När Gartners hype-kurva planar ut så syns den verkliga effekten av hur nya fenomen påverkar samhället, våra jobb och vår vardag.

Datum
7 november
Tid
11:00 – 17:00
Plats
Berghs School of Communication, Bobergsgatan, Stockholm, Sverige
Se på karta
Anmäl dig nu

* Anmälan krävs

33 talare

Se hela talarlistan här

På höstens tredje upplaga av Berghs Unconference:AI kommer talarna utforska ämnen som hur du skapar en AI assistent, reflektera över AI:s energislukande, höra mer om hur vårt språk påverkas och hur vi skriver. Du kommer kunna dyka in i kvantvarumärken, virtuella klienter, specialpedagogik, vikten av kulturell intelligens och hur AI har koll på allt som sägs i SoMe. Du kommer möta personer som alla anammat AI i olika former - eller som en av Unconference:s återkommande talare Tomas Seo säger: Detta förändrar ju allt. Vi tänker: It’s happening.

Torsdagen den 7:e november bjuder vi in till en dag full av samtal, inspiration och utforskande. Vi öppnar vi dörrarna kl 10.30 och programmet startar kl 11. Det går att komma och gå som man önskar mellan 11-16.30, samt även stanna kvar lite längre på en AW. 

En Unconference innebär att vi har öppnat upp för att bidra till agendan, istället för att följa ett konventionellt upplägg av en konferens: 

  • Vi strävar efter att få många perspektiv 
  • Vi vill att talarna stretchar sina frågeställningar
  • Vi hoppas att talarna testar nya tankar i samspel med deltagarna
  • Under dagen kan du lyssna på talare som har valt en 10- eller 20-minuters slot samt även kunna delta på workshops i klassrum på Berghs 
  • Eventet kostar 595kr (Studentpris 150kr) lunch och fika ingår på eftermiddagen
  • Vi öppnar upp för en AW om du vill stanna för att samtala vidare

En komplett talarlista och schema publiceras efter den 18/10 då vi träffat alla talare och satt schemat. Vill du tala så har vi för närvarande en väntelista.

Välkommen till en Unconference som skapas tillsammans!