UNCONFERENCE:AI

De senaste två åren har vi under en eftermiddag samlat en grupp människor som är nyfikna på att utforska AI och kommunikation. Vi har valt eventformatet "Unconference," som bygger på aktiv medverkan från både föreläsare och deltagare. Vid den första Unconference som vi bjöd in till våren 2023 var många av oss nybörjare inom AI. Ett år senare såg vi allt mer nischade och specialiserade användningsområden. Det fortsätter att vara en tid av experimenterande och utforskande av AI-tjänster inom alla branscher – därför anordnar vi ännu en Unconference i höst.

Datum
7 november
Tid
13:00 – 17:00
Plats
Berghs School of Communication, Bobergsgatan, Stockholm, Sverige
Se på karta

Vår tredje omgång UNCONFERENCE:AI

Det finns oändligt många frågeställningar att utforska. Vad händer när användningen har ökat och vi får alltfler verkliga case? Kommer det nya yrkesroller? Vilka är de bästa exemplen? Vad är nödvändigt att kunna? Vilka frågor har vi inte fått svar på? Vilken är den bästa AI-policyn?

En Unconference innebär att alla deltagare är medskapare och bidrar till agendan och diskussionerna för eventet, istället för att följa ett konventionellt upplägg av en konferens. Vi strävar efter att få många perspektiv och att talarna stretchar sina frågeställningar och testar nya tankar i samspel med besökarna.

Vill du bidra till programmet? Nu börjar vi samlar in intresse från er som vill bidra som talare. Du kan välja mellan 10- eller 20-minuters slot på huvudscenen eller 40-minuters workshops i ett klassrum. Skicka in ditt förslag genom detta formulär.