According to Berghs 2023: Trendspaning Umeå

Missa inte möjligheten att ta del av Berghs Trendspaningar 2023, med aktuella insikter och trender inom kommunikation. Anmäl dig till vår frukostföreläsning tisdagen den 28 mars och säkerställ att du fångar upp det som är extra viktigt att ha koll på!

Datum
28 mars 2023
Tid
08:30 – 09:30
Plats
Storgatan 46a, Umeå, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Om föreläsningen

Årets trendrapport är den tionde i ordningen och ger som alltid en sammansatt bild av världens bästa kommunikation insamlad från både svenska och internationella kampanjer. Vi blandar utvalda kommunikationslösningar med case skapade av Berghs studenter – branschens kommande supertalanger för att ge en exklusiv mix av idéer för att förenkla och maximera ditt eget idéarbete.

Utöver trender som Third Places Spaces och prosumers pratar vi om de mest centrala insikterna och kompetenserna kring kommunikations­arbetet idag. Vi delar vikten av kollektiv nyfikenhet samt ger oss in i AI världen genom "feel the algoritm".

Anmäl dig och tipsa kollegor att göra detsamma för att fylla på med nya insikter för 2023, över en frukost ihop med branschkollegor.

Vill du passa på att fylla på med kunskap kring digital kommunikation eller sociala medier, så håller vi kurs samma dag med trendspaningen som inledning: 

Digital kommunikation

Sociala medier och dess möjligheter

According to Berghs

According to Berghs – är Berghs School of Communications samlade trendrapport och ett resultat av skolans omfattande omvärldsbevakning inom kommunikation, innovation, marknads­föring och kreativitet. I rapporten lyfts fyra centrala insikter, fyra viktiga kompetenser och sju aktuella trender. För dig som vill ta del av rapporten finns möjlighet att boka in en inspirationsföreläsning eller en skräddarsydd workshop. Kontakta: info@berghs.se