AI-dojo våren 2024

Tillsammans utforskar vi möjligheter och skyldigheter som kommer med AI. Några timmars kunskapsdelning, experimenterande, samtal och nya kontakter.

Datum
23 mars
Plats
Bobergsgatan 48, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Vårens AI-dojos på Berghs

Det här vill du inte missa!

Vill du ta din kunskap om AI till nästa nivå? Då är det dags att komma förbi vårens första AI-dojos på Berghs. Tillsammans utforskar vi möjligheter och skyldigheter som kommer med AI.  En chans att, med kaffekopp i hand, diskutera, dela och testa på vilket sätt artificiell intelligens omdefinierar spelplanen inom kommunikation,
marknads­föring och ledarskap. Varje tillfälle blir ett unik tillfälle genom olika AI-verktyg och dess potential att revolutionera hur vi kommunicerar och engagerar, på gott och ont.

Utvecklingen inom artificiell intelligens kan kännas övermäktig. Samtidigt är det något vi vet att vi måste förhålla oss till, oavsett hur aktivt vi själva vill använda verktygen. Dojon bygger på kunskapsdelning där vi ger och tar, och lär utifrån var vi befinner oss, oavsett om vi är nybörjare, har viss erfarenhet eller är experter.

Hur gör och tänker andra i liknande yrkesroller och branscher? I mötet mellan personer med olika bakgrund och kunskaper skapar vi inte bara meningsfulla samtal utan bygger också nya nätverk och kontakter.

Som alltid på Berghs blir det inte bara snack – utan lika delar verkstad med praktiska verktyg och experimenterande: Utforska och prova vad som hjälper dig i din vardag och gör dig till AI-mästare på jobbet.

För att få plats i kalendern ligger vårens AI-dojos som vanligt på lördagar.
Glöm inte att anmäla dig eftersom det är ett begränsat antal platser.
Lördagen den 23 mars 13.00-15-00

Pris: 250 kronor per gång inkluderat kaffe och fika. Betala med kort eller Swish på plats.

Varmt välkommen till vårens mest spännande lördagar på Berghs School of Communication.