AI-dojo

Tillsammans utforskar vi möjligheter och skyldigheter som kommer med AI. Några timmars kunskapsdelning, experimenterande, samtal och nya kontakter.

Datum
21 oktober 2023
Tid
13:00 – 15:00
Plats
Bobergsgatan 48, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Detta tillfälle sker på engelska.

Det här vill du inte missa!

Vill du ta din kunskap om AI till nästa nivå? Då är det dags att komma förbi en eller flera av höstens AI-dojos på Berghs.

Tillsammans utforskar vi möjligheter och skyldigheter som kommer med AI.  En chans att, med kaffekopp i hand, diskutera, dela och testa på vilket sätt artificiell intelligens omdefinierar spelplanen inom kommunikation, marknads­föring och ledarskap. Varje tillfälle blir ett unik tillfälle genom olika AI-verktyg och dess potential att revolutionera hur vi kommunicerar och engagerar, på gott och ont.

Utvecklingen inom artificiell intelligens kan kännas övermäktig. Samtidigt är det något vi vet att vi måste förhålla oss till, oavsett hur aktivt vi själva vill använda verktygen. Dojon bygger på kunskapsdelning där vi ger och tar, och lär utifrån var vi befinner oss, oavsett om vi är nybörjare, har viss erfarenhet eller är experter.

Hur gör och tänker andra i liknande yrkesroller och branscher? I mötet mellan personer med olika bakgrund och kunskaper skapar vi inte bara meningsfulla samtal utan bygger också nya nätverk och kontakter.

Som alltid på Berghs blir det inte bara snack - utan lika delar verkstad med praktiska verktyg och experimenterande: Utforska och prova vad som hjälper dig i din vardag och gör dig till AI-mästare på jobbet.

För att få plats i kalendern ligger höstens AI-dojos på lördagar och varannan vecka.

Kom på en eller flera men glöm inte att anmäla dig eftersom det är ett begränsat antal platser.

Lördagen den 23 september 10.00-12.00
Lördagen den 7 oktober 10.00-12.00
Lördagen den 21 oktober 13.00-15.00
Lördagen den 4 november 13.00-15.00

Kom och gå som du vill. Du behöver inte vara på plats under hela tiden.

Pris: 250 kronor per gång inkluderat kaffe och fika. Betala med kort eller Swish på plats.

Varmt välkommen till höstens mest spännande lördagar på Berghs School of Communication.