Webinar: Studera utomlands med Berghs Bachelor

Är du intresserad av att studera utomlands? Då är detta något för dig! Lyssna in på Sofia & Sophie som pluggar på AAU i San Francisco samt Marie Alani som är programansvarig för det internationella heltidsprogrammet Berghs Bachelor.

Datum
7 oktober 2019
Tid
17:00 – 18:00
Plats
Online
Den här händelsen har redan skett.

Är du också intresserad av att studera utomlands? Sophie Thunved pluggar Web Design & New Media och Sofia Wiklander pluggar Advertising på Academy of Art University i San Francisco. De påbörjade båda sin utbildning på Berghs Bachelor-programmet i Stockholm och flyttade sedan till en av Berghs partnerskolor ute i världen.

Under detta webinar berättar de om hur livet är sedan de kom till San Francisco och svarar på frågor gällande utbildningen och studentlivet på andra sidan Atlanten. Under webinariet får du även träffa Marie Alani, Programansvarig för Berghs Bachelor som berättar mer om utbildningen.

Det här är ett utmärkt tillfälle för dig som funderat på att studera utomlands, eller är sugen på en internationell karriär att lyssna in och ställa alla dina frågor om både utbildningen, skolan, staden och resan dit. Välkommen!