Berghs i Almedalen: Ett ökat behov av kreativa lösningar i samhället – vad krävs för att lyckas?

3 juli 2019

Tid: 14:00 - 14:50
Plats: S:t Pers Gränd 2 621 57 Visby
Se på karta

Anmälan krävs

Anmäl dig nu

Behovet av innovation och kreativa lösningar är inte längre avgränsat till kommunikation och marknadsföring utan behövs i alla delar av företag, myndigheter och organisationer. Hur gör vi för att kommunicera och agera både kreativt, effektivt och engagerande i våra verksamheter?

3 juli 2019

Tid: 14:00 - 14:50

Plats: S:t Pers Gränd 2 621 57 Visby

Se på karta
Anmäl dig nu

Anmälan krävs

Ständigt utmanade av nya förutsättningar och villkor har vi alla, oavsett vad vi gör i våra verksamheter, ett ökat behov av att sätta nyfikenhet och mångfald som våra mest centrala nycklar för att hantera den snabba förändringskraften i kund-och konsumentbeteenden. Och mer väntar, bortom dagens traditionellt linjärt tänkande kan vi se och inspireras av ett mer cirkulärt affärssystem, där produkter får egna kommunikationsförutsättningar, inte minst genom Internet of Things. Samtidigt som myndighetsservice och tjänsteföretag allt mer bygger sina erbjudande i princip helt på kommunikation och visuell design. Välkomna till trendspaning med påföljande samtal och idéutbyte kring vad som krävs för att lyckas med framgångsrik kommunikation 2019.

Medverkande:

  • Camilla Wallander, vd, Berghs School of Communication
  • Joakim Thulin, Head of Insight, Berghs School of Communication

Fler event

Berghs Festival

22 maj

Berghs Festival

Vi har i år valt att förändra och förnya det som varit Berghs årliga slututställning och istället öppnar vi upp skolan och startar en kommunikationsfestival! Berghs avgångsstudenter visar upp vad de kan och gör i en festlig miljö full av musik, talks och möten. Festivalen ska vara en mötesplats där reklamvärlden och andra kommunikationsintresserade sammanstrålar, inspireras och tar lärdom av varandra under tre fullspäckade dagar.

Läs mer
Berghs i Almedalen: Lära om, lära nytt, lära av – hur går vi från passivt till aktivt lärande?

3 juli

Berghs i Almedalen: Lära om, lära nytt, lära av – hur går vi från passivt till aktivt lärande?

Förmåga och drivkraft att lära om, lära nytt och lära av är det mest effektiva vaccinet mot dagens snabba utvecklingstakt. Samtidigt är det avgörande att kompetensutveckling hittar en struktur för att kunna integreras med en intensiv vardag. Berghs delar sitt recept på hur du löser denna avgörande framtidsfråga, där tydliga mål, nya metoder och motivation är några komponenter.

Läs mer