Berghs Morning Routine: Hållbarhets­kommunikation

21 oktober 2021

Tid: 08:30 – 09:30

Anmälan krävs

Anmäl dig nu

Välkommen till ett Berghs Morning Routine med fokus på hållbarhetskommunikation.

21 oktober 2021

Tid: 08:30 – 09:30

Anmäl dig nu

Anmälan krävs

 

Hållbarhet som begrepp finns överallt idag – i tidningar, på tv, online och framförallt i människors huvuden. Hållbarhet har gått från att tidigare vara separat från varumärket till att nu bli mer och mer integrerat. Som företag är det viktigt att förstå denna utveckling och kunna hantera det utifrån sin unika situation.

Den 21 oktober bjuder Anna Högberg och Maria Starck från byrån Futerra in till ett samtal om de brutala sanningarna och möjligheterna för företag att snabba på och skala upp en hållbar utveckling med hjälp av kommunikation.

Futerra är en internationell hållbarhetskommunikationsbyrå med kontor i Stockholm, London, New York och Mexico City. Deras mission är att göra hållbar utveckling så lockande att alla vill vara en del av den. Det de gör dem genom att utveckla förändringsstrategier som världen behöver samt modig kommunikation som gör skillnad för målgruppen.

Föredragshållare är Anna Högberg, VD och grundare av Futerras Stockholmskontor, och Maria Starck, Planning & Advocacy Director.

Seminariet hålls i våra nya lokaler i Norra Djurgårdsstaden på Bobergsgatan 48 (ingång från baksidan). Viktigt att vara på plats i god tid då vi stänger dörrarna kl. 08.30.
Det serveras kaffe och frukostmackor från kl. 08.15.