Berghs Morning Routine: Influencer Marketing

**Fullbokat**

Träffa Mose Haregot, grundare och VD av Society Icon. Och hör hur han tror att Influencer Marketing kommer att förändras under 2022.

Datum
23 september 2021
Tid
08:30 – 09:30
Plats
Bobergsgatan 48, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

 

Influencer Marketing har varit på de flesta företags agendor länge nu. Många av de mer väletablerade influerarna har utvecklat ett slags kändisskap som fått miljontals människor att följa deras vardag. Däremot visar en nyligen gjord undersökning av det internationella marknads- och dataundersökningsföretaget Savanta att autenticitet är högst upp på listan för vad konsumenter vill se på sociala medier. Detta har bolaget Society Icon tagit fasta på då deras affärsidé helt bygger på att göra ”normala människor” och privatpersoner till influerare.

Nu har du chansen att träffa Mose Haregot, grundare och VD av Society Icon på plats i Berghs nya lokaler vid Gasverket i Norra Djurgårdsstaden! Mose kommer att berätta om hur man mest effektivt och strategiskt inkluderar Influencer Marketing som en del av mediamixen och hur han tror att Influencer Marketing kommer att förändras under 2022.

Society Icon startade i Moses Kök 2017 med en vision byggd på att den enskilda individen är framtiden av hela mediaindustrin och att allas röst räknas. Sedan starten 2017 har man öppnat kontor i Sverige, Danmark, Norge och snart också i Storbritannien och USA. Med kunder som H&M, Klarna, Hemtex, Spotify, ICA Group, Puma, Rebook, artister, skapare och musikfestivaler, strävar Society Icon efter att omdefiniera vad media och marknads­föring handlar om - baserat på äkta, ömsesidiga intressen och värde för alla inblandade.

Berghs Morning Routine torsdagen den 23 september mellan kl. 08.30 och 09.30. Seminariet hålls i våra nya lokaler i Norra Djurgårdsstaden på Bobergsgatan 48 (ingång från baksidan).

Viktigt att vara på plats i god tid då vi stänger dörrarna kl. 08.30. Det serveras kaffe och frukostmackor från kl. 08.15.

OBS. Vi tar endast emot 50 personer detta tillfälle. Först till kvarn!

Om du anmäler dig men ej kan delta, avboka gärna din plats så vi kan erbjuda platsen till någon annan.