Berghs Unfinished FESTIVAL 2024

Den 24-25 maj är det dags för Berghs examensutställning, i form av en tvådagarsfestival. Årets koncept är "Unfinished" – en hyllning till den pågående kreativiteten, i kontrast till de polerade slutresultat som vi oftast möts av i offentliga rum. Festivalen förverkligas av Studentbyrån, detta år bestående av elva studenter på skolan.

Datum
24-25 maj
Plats
Bobergsgatan 48, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Berghs festivaldagar bjuder på 23 polerade examensprojekt skapade av totalt 158 studenter – men också en insyn i den opolerade arbetsprocessen bakom dessa. Besökare kommer dessutom att ges möjlighet att själva vara delaktiga i det kreativa arbetets olika faser, fysiskt manifesterade runtom i huset. Skolan fylls som alltid under festivalen med kommunikation, liveartister, överraskande installationer och mingel.

Du kommer bland annat få uppleva:

  • Studentprojekt från 158 studenter
  • Utställning: 23 examensprojekt 
  • Installationer, DJ och uppträdanden
  • Utomhusoas, barer och mat

Festivalen förverkligas av Studentbyrån, detta år bestående av elva studenter på skolan.

I bilden: Ebba Siri Bygren, Jonathan Sandberg, Lindy Dyvelcrona, Stella Wallander, Matilda Holmqvist, Ebba Littson Gustafsson, Hanna Åhlander, Mira Claesson, Robin Marklund, Victoria Schiller & Paula Menyes.

Dagar och tider:
Dag 1 - Fredagen den 24/5 kl 12-00 (Utställning av examensprojekt smyger igång redan från kl 12:00 och festivalen drar igång 16:00-00)
Dag 2 - Lördagen den 25/5 kl 12-17

Plats:
Bobergsgatan 48 - Norra djurgårdsstaden

Läs mer om vad som händer under dagarna här:
https://unfinishedfestival.se/

Vi ses där!
/ Studentbyrån