Lunching with Berghs: Trendspaningar 2019

Den här händelsen har passerats.

29 januari 2019

Tid: 11:30 - 12:45
Plats: Sveavägen 34 11193 Stockholm
Se på karta

Anmälan krävs

Anmäl dig nu

Missa inte en unik möjlighet att ta del av Berghs Trendspaningar 2019, med aktuella insikter och trender inom kommunikation. Boka dig för Lunching with Berghs den 29 januari och bli först att få ta del av årets upplaga.

29 januari 2019

Den här händelsen har passerats.

Tid: 11:30 - 12:45

Plats: Sveavägen 34 11193 Stockholm

Se på karta
Anmäl dig nu

Anmälan krävs

Årets trendrapport är den sjätte i ordningen och ger som alltid en sammansatt bild av världens bästa kommunikation insamlad från både svenska och internationella kampanjer. Tillsammans med case skapade av Berghs studenter – branschens kommande supertalanger – får du en exklusiv mix av idéer för att förenkla och maximera ditt eget idéarbete.

Utöver ämnen som disruptiv kreativitet, använda data som butler och varför andlighet är på tapeten igen, kommer Berghs VD Camilla Wallander och Joakim Thulin, Head of Insight, prata om de mest centrala insikterna och kompetenserna kring kommunikations­arbetet idag.

Anmäl dig till det här exklusiva tillfället för att fylla på med nya insikter för 2019 över en god lunch med branschkollegor.

According to Berghs – är Berghs School of Communications samlade trendrapport och ett resultat av skolans omfattande omvärldsbevakning inom kommunikation, innovation, marknadsföring och kreativitet. I rapporten lyfts fyra centrala insikter, fyra viktiga kompetenser och sju aktuella trender. För dig som vill ta del av rapporten finns möjlighet via inspirationsföreläsning, workshops eller abonnemanget Berghs Update.

Tid: 29/1 kl 11.30-12.45
Innehåll: Spaning inklusive lunch
Pris: 295 kr ink moms

För återbetalning måste en avbokning göras minst 7 dagar före eventet.

Fler event

Berghs i Almedalen: Lära om, lära nytt, lära av – hur går vi från passivt till aktivt lärande?

3 juli

Berghs i Almedalen: Lära om, lära nytt, lära av – hur går vi från passivt till aktivt lärande?

Förmåga och drivkraft att lära om, lära nytt och lära av är det mest effektiva vaccinet mot dagens snabba utvecklingstakt. Samtidigt är det avgörande att kompetensutveckling hittar en struktur för att kunna integreras med en intensiv vardag. Berghs delar sitt recept på hur du löser denna avgörande framtidsfråga, där tydliga mål, nya metoder och motivation är några komponenter.

Läs mer