Kaospilot Masterclass: Stockholm

Pedagogerna från design och business skolan KAOSPILOT i Danmark erbjuder för första gången i Sverige en chans för lärare, facilitatorer och skolledare att utforska deras pedagogiska modell.

Datum
10-12 april
Plats
Berghs School of Communication, Bobergsgatan, Stockholm, Sverige
Se på karta
Den här händelsen har redan skett.

Är du lärare, pedagog eller ledare på högskola eller vuxenutbildning så finns en unik möjlighet att få ta del av de grundläggande principer och metoder som gjort den danska skolan Kaospilot till en av världens bästa skolor inom projektledning, innovation och ledarskap. 

I en tre dagars workshop får du ta del Kaospiloternans möjlighetsbaserade pedagogik. The Designing & Facilitating Learning Spaces Masterclass introducerar och tränar deltagarna i nya former av lärande, metoder för att facilitera och skapa lärande upplevelser. Deltagarna kommer att utforska strategier för att öka engagemang för olika läromiljöer. 

Den riktar sig till dig som är lärare/kursledare, facilitator, lärodesigner, organisationkonsult eller ledare inom vuxen utbildning. Utbildningen kommer nu första gången till Sverige och Berghs, Den har givits för över 7000 lärare sedan 2011. 

Läs mer här om vuxenpedagogik på Berghs och varför vi välkomnar Kaospiloterna.

Anmälan sker via Kaospiloter och äger rum i Berghs lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.