Finansiera din utbildning via vår partners

I vårt samarbete med Wasakredit och Human Finans kan vi erbjuda flera olika finansieringslösningar bl.a. räntefri delbetalning upp till 36 månader samt lån med längre löptid med ränta, maxbeloppet är 100 000 kr. Lånet är möjligt att söka i samband med att du ansöker till en kurs hos oss. 

Finansiera din utbildning via vår partners

Notera att lånet tas direkt via våra partners Wasa Kredit eller Human Finans och inte via Berghs School of Communication.

Vad händer om jag inte blir antagen? Om du inte blir antagen till kursen du sökt på Berghs kommer lånet inte att betalas ut. Du behöver således både beviljas ett lån samt antas till kursen för att  lånet ska aktiveras. 

Vad händer om mitt lån inte beviljas? Om ditt lån inte beviljas, kan du fortfarande välja att gå kursen du sökt men bekosta den på annat sätt.

Faktura och betalning

Om du tar ett lån via våra partners kommer du ändå att få en faktura av Berghs men inbetalningen till Berghs görs av Wasa kredit eller Humanfinans. Lånet utbetalas direkt till Berghs från våra partners så att din faktura blir betald. Om du väljer att delfinansiera din studieavgift så aktiveras lånet för den delen. Resterande del av fakturan betalar du själv in och anger OCR nr. som referens vid betalningen.

Wasakredit

Önskar du söka finansiering via Wasakredit, kontaktar du oss via wasakredit@berghs.se.
Frågor om finansiering via Wasa Kredit? Vänligen kontakta dem direkt på 08 635 37 50 eller maila till privatfinans@wasakredit.se

Human Finans

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera alternativ till delbetalning av din utbildning. Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i upp till 24 månader. 

Läs mer om finansiering via Humanfinans: Länk https://www.humanfinans.se/berghs-school-of-communication.html