Finansiering – Wasa Kredit

I vårt samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda flera olika finansieringslösningar såsom faktura med längre löptid, räntefri delbetalning upp till 36 månader samt lån med längre löptid, maxbeloppet är 100 000 kr. Lånet är möjligt att söka i samband med att du ansöker till en kurs/utbildning hos oss.

I den bekräftelse du får från oss om att vi mottagit din ansökan kommer du att få mer information om hur du går tillväga för att söka finansiering via Wasa Kredit.

Om du önskar ansöka om ett lägre belopp än för hela kursavgiften kontaktar du oss direkt via kund@berghs.se

Notera att lånet i så fall tas via Wasa Kredit och inte via Berghs School of Communication. Om du inte blir antagen till kursen du sökt på Berghs kommer lånet inte att betalas ut. Du behöver alltså beviljas ett lån samt antas till kursen för att att lånet ska aktiveras. Om ditt lån via Wasa Kredit inte beviljas, kan du fortfarande välja att gå kursen du sökt men bekosta den på annat sätt.

Frågor om finansiering via Wasa Kredit? Vänligen kontakta dem på 08 635 37 50 eller maila till privatfinans@wasakredit.se

Om du tar ett lån via Wasa kredit kommer du ändå att få en faktura av Berghs men inbetalningen till Berghs görs av Wasa kredit. Vi aktiverar lånet så att fakturan blir betald. Om du väljer att delfinansiera din studieavgift via Wasa kredit så aktiverar vi lånet för den delen via Wasa kredit. Resterande del av fakturan betalar du själv in och anger OCR nr. som referens vid betalningen.