Inspirationsföreläsning

Behöver ni en energigivande och kunskapsintensiv snabbinjektion i ämnen som digital utveckling eller innovation? Ge dig och ditt företag en start på att tänka nytt! En inspirationsföreläsning med oss på Berghs är ett underhållande och energigivande sätt att fylla på med nya insikter och kunskap till din organisation.

800

Föreläsare från branschen

1397

Unika genomförda uppdrag

588

Utbildade företag senaste 5 åren

Vad är en inspirationsföreläsning?

En inspirationsföreläsning med Berghs är ett energigivande sätt att fylla på med ny kunskap och nya insikter hos dina anställda eller i din organisation. En föreläsning skulle kunna beröra ämnen som digital utveckling, innovation eller långsiktigt lärande, men det kan också vara ett ämne som du själv väljer! Vi syr ihop en lösning som passar er.

 

Vem passar formatet för?

Det här är ett format som passar möten, konferenser, kick-offer eller teamdagar då er personal är samlad. En inspirationsföreläsning med Berghs kan passa och anpassas efter både det mindre företaget eller teamet till större varumärken och sammanhang.

 

Hur går en inspirationsföreläsning till?

Antingen så kommer ni till oss, eller så kommer vi till er! Beroende på ämne så sätter vi ihop en lösning med rätt kompetenta personer inom området.

Carolina Diniz

Production Manager

+46 (0) 70 744 40 60

berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Project Director

+46 (0) 70 246 94 10

Kajsa Engström

Project Director

+46 (0) 70 201 96 04