Inspirationsföreläsning

Behöver ni en energigivande och kunskapsintensiv snabbinjektion i ämnen som digital utveckling eller innovation? Ge dig och ditt företag en start på att tänka nytt! En inspirationsföreläsning med oss på Berghs är ett underhållande och energigivande sätt att fylla på med nya insikter och kunskap till din organisation.

Föreläsare från branschen
800
Unika genomförda uppdrag
1688
Utbildade företag senaste 5 åren
588

Vad är en inspirationsföreläsning?

En inspirationsföreläsning med Berghs är ett energigivande sätt att fylla på med ny kunskap och nya insikter hos dina anställda eller i din organisation. En föreläsning skulle kunna beröra ämnen som digital utveckling, innovation eller långsiktigt lärande, men det kan också vara ett ämne som du själv väljer! Vi syr ihop en lösning som passar er.

Vem passar formatet för?

Det här är ett format som passar möten, konferenser, kick-offer eller teamdagar då er personal är samlad. En inspirationsföreläsning med Berghs kan passa och anpassas efter både det mindre företaget eller teamet till större varumärken och sammanhang.

Hur går en inspirationsföreläsning till?

Antingen så kommer ni till oss, eller så kommer vi till er! Beroende på ämne så sätter vi ihop en lösning med rätt kompetenta personer inom området.

Kajsa Engström

Project Director
kajsa.engstrom@berghs.se+46 (0) 70 201 96 04

Cecilia Sjödin

Project Director
cecilia.sjodin@berghs.se+46 (0) 70 246 94 10