Workshop

Har din verksamhet utmaningar där det behövs flera olika kompetenser och perspektiv för att hitta lösningar? Vill ni få energi inom ett område? Behöver ni involvera och förankra beslut? Då kan en workshop vara ett bra format, där flera personer är med och bidrar.

Föreläsare från branschen
800
Unika genomförda uppdrag
1688
Utbildade företag senaste 5 åren
588

Vad innebär en workshop med Berghs?

En workshop sträcker sig över några intensiva timmar och fokuserar kring ett specifikt område kopplat till någon av organisationens identifierade utmaningar. Berghs bistår med en aktiv processledare. De processledare som anlitas är specialister och verksamma inom sitt respektive område, vilket säkerställer direkt koppling till verkligheten.

Vem passar det här formatet för?

Det här är ett format som passar små som stora team, ledningsgrupper som kommunikations- eller kreatörsteam. Med en extern processledare kan ni få nya perspektiv och ny energi inom ett område ni kanske fastnat i eller helt enkelt behöver vägledning inom. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hur går en workshop till?

En workshop kan sträcka sig över några få intensiva timmar till en heldag om så krävs där ni tar fram konkreta actions och utvecklingspunkter. Efter workshoptillfället ses vi igen för att summera processen.

Carolina Diniz

Production Manager
carolina.diniz@berghs.se+46 (0) 70 744 40 60