Info gällande covid-19

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss. Berghs följer fortsatt utvecklingen och myndigheternas rekommendationer vad gäller Covid-19.

UPPDATERAD 19 augusti.

Hösten 2022 på Berghs

Vi välkomnar såväl studenter som kursdeltagare och co-workers till vårt hus på Bobergsgatan 48 i Norra Djurgårdsstaden. Våra heltidsprogram, dagkurser och kvällskurser sker fysiskt på plats i huset där vi har klassrum på nedre planet och stora öppna ytor för samtal/projektarbete på entréplanet. Våra distanskurser sker som alltid online med möjlighet att dela text- och videomaterial, ha lektioner live, samtal och projektarbete i mindre grupper – allt i enlighet med vår pedagogik.

Vi har anpassat våra lokaler och rutiner under pandemin:

  •  Vi har lokaler med stora öppna ytor
  •  Utökade rutiner för städ, hygien och hantering i vårt café
  •  Kommunicerar tydligt i huset kring hälsa och hygien
  •  Vi uppmanar alla att stanna hemma vid minsta sjuksymptom

Berghs ledning följer kontinuerligt utvecklingen och i händelse av nya restriktioner kan vi på kort varsel ställa om för att bedriva en större del av, eller hela utbildningar online alternativt återgå till fysisk undervisning i olika hög grad igen.

Berghs som utbildningsanordnare har både ett stort ansvar att genomföra all utbildning på ett säkert sätt, men också en hög grad av handlingsutrymme att göra tillfälliga ändringar egna anpassningar för att få utbildningssituationen att fungera.

Kontakta oss gärna för frågor, via vår chat här på Berghs.se
Och är chatten stängd kan du lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Mer information:
www.folkhalsomyndigheten.se
www.krisinformation.se/