Student Lab

Dagtid
Student Lab

Under en dag har du möjlighet att vara del av ett team med Sveriges skarpaste studenter med uppdraget att ta fastighetsbolaget Lundbergs ett steg närmare framtiden. Under 7 timmar kommer du arbeta på ett utmanande uppdrag som ska sätta företaget i framkant i sin bransch. Du kommer lämna labbet med nya kunskaper, kontakter och meriter — samt en möjlighet att testa din kreativitet på ett skarpt uppdrag med stor potential.

Kursinformation

Hur:
Dagtid
Språk:
Svenska
Kursdatum:

10/11 Studentlab

Vill du bli kontaktad när ansökan öppnas?

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas och fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Verksamheten har utvecklats starkt under senare år, dels genom en aktiv förvaltning, men också genom förvärv och nybyggnadsprojekt.

Lundbergs långsiktiga vision är att vara en ledande utvecklare av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan.

Ett steg i satsningen är att bygga en digital plattform för deras kommersiella och privata hyresgäster. Tanken är att skapa ett större värde, förlänga kundkontakten och hitta nya affärsområden efter att kontraktet för fastigheten är påskrivet.

Under Student Lab med Lundbergs är studenternas uppdrag att titta på hur plattformen ska marknadsföras mot hyresgästerna samt hur man ska få målgruppen att använda plattformen.  

Ansök innan den 1/11 för att delta!

Student Lab en unik möjlighet att få samarbeta med andra talangfulla studenter i skarpa uppdrag. För de studenter som väljs ut att delta i ett Student Lab utgår ersättning och ofta priser att vinna.

Initiativtagare till Student Lab är Berghs School of Communication.​

Fakta

  • Uppdragsgivare: Lundbergs
  • Datum: Lördagen 10 november
  • Plats: Berghs School of Communication, Sveavägen 34
  • Agenda:

kl 09.15-09.30 Frukost serveras

09.30-10.00 Uppstart med uppdragsgivare och processledare

kl 10.00-11.30 Eget arbete gruppvis

kl 11.30 Lunch serveras (avstämning med kund i samband med lunchen)

kl 13.00 -16.30 Eget arbete gruppvis

kl 16.30 Pitch på Berghs scen

kl 17.30 Vinnare utses

  • Öppet för: Studenter och ex-studenter*
  • Antal platser: 12
  • Deadline ansökan: 1 november
  • Ersättning: Ja. OBS! Du står själv för eventuell resa och boende.
  • Processledare: Christopher Waldekrantz
  • Om ansökningsprocessen:

För att anmäla intresse till Student Lab följ länken nedan och skriv in dina personuppgifter. Du behöver bifoga ett CV, och/eller ett kortare brev om dig själv på max 0,5 A4-sida, alternativt en länk till din LinkedIn. Besked ges senast ca 1 vecka före aktuellt lab tillsammans med mer information om dagen.

*Studenter eller alumnistudenter (max 24 månader efter avslutad utbildning) på Berghs School of Communication, Universitet och Yrkeshögskolor kan ansöka till ett Student Lab. Urval av studenter baseras helt på ambitionen att skapa studentteam med relevanta och kompletterande kompetens och erfarenhet.