Kursansvariga

Ann Westfelt

Ann.Westfelt

Gör?

Hjälper marknadsavdelningar och byråer att organisera sig för att bättre möta en digital vardag. Jobbar dessutom som konsult och utbildare inom strategisk projektledning och kommunikation.

Bakgrund

Allt ifrån produktchef Norden för Apple till Head of Lean Northern Europe för Ving/Thomas Cook. Har utfört 100+ uppdrag och utbildningar för Berghs.

Vad inspireras du av?

Människor som verkligen försöker - oberoende av utgångsläge. Jag har en devis och det är "Får dig att lyckas". Jag får energi av att få andra att lyckas.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag har alltid varit urusel på att laga mat. 2013 bestämde jag mig för att börja tycka om att laga mat, och efter 16 kurser på Restaurangakademien har jag hittat glädjen även i köket:)

Har du någon förebild?

Min Mormor. Trygg, lugn och klok - med en härligt busig glimt i ögat. Alltid generös. Förlåtande på ett sätt som gjorde att man inte kände sig dum när man gjort något man inte borde, samtidigt som hon fick en att inse hur man borde gjort. Man fick tid att klura på insikten. När den kom räckte det med en nick. En fantastisk bekräftelse som fick en att växa. Vilket härligt ledarskap.

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Jag har många roliga minnen från många roliga fester på Berghs. Vi borde mingla mer, oftare och längre.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Ägna tid åt det du tycker är roligt. Raka vägen är inte alltid bäst. Om du ägnar tid åt det du tycker du är roligt, kommer du att både skaffa dig kompetens och självförtroende. Många anställer inte på kompetens - utan på självförtroende.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Att lära ut, är att ständigt utvecklas. Det fullkomligt älskar jag.

Dold talang?

Är bra på att ställa om vid ändrade förutsättningar.

Ann.Westfelt

 Ann Westfelt

Ansvarig för distanskursen Projektledning på Berghs.