Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Frida Gatu

Gör?

Konsult/Ledarutvecklare på Resultatbolaget

Bakgrund:

Jag är uppväxt i Stockholm och har tillbringat alla lediga stunder upp i Tällberg/Dalarna. Jag har pluggat ledarskap och marknads­föring och hamnade tidigt på mobiloperatören 3. Där fick jag möjligheter att växa med företaget och göra en fin karriär. En stor passion som jag har är att utveckla andra, så jag har varit ledare i många år. De senaste åren har jag jobbat på Ledarstudion med ledarskap och kommunikation.

Vad inspireras du av?

Oj, massor. Men framförallt människor. Jag inspireras av människor som sätter upp mål och sprider det till andra när de lyckas. Jag inspireras av människor som är kunniga på att laga mat. Jag inspireras även av äkta och jordnära människor.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Löpning är något som smugit sig på de senaste åren, har bockat av 2 st Halv-marathon så jag får se om det blir ett marathon. Min familj och mina vänner betyder massor och att ordna och bjuda in till en ”fredagsbricka” och fira in helgen är ett av mina signum. Att ha ett hus som renoveras tar också mycket tid.

Varför valde du att bli kursansvarig på Berghs?

För mig är Berghs en professionell skola som har en tyngd utåt sätt. Att få vara en del av lärarna på Berghs känns extremt roligt, spännande och lärorikt. Känner en stolthet.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Våga vara dig själv, våga berätta vart du vill med din karriär. Tro på dig själv och gå rakryggad med ett leende, det kommer du så långt på.

Vad vet vi inte om dig?

Att jag alltid räknar alla steg som jag tar i en trappa och hoppas att sista steget ska sluta på en jämn siffra:-)

Dold talang?

Jag är grym på att fickparkera, älskar att hitta trånga luckor inne i stan.

Frida.GatuFrida Gatu

Ansvarig för intensivkursen Leda kreativa möten på Berghs.