Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Helen Kreutz-Bolander

Gör?

Jag konsultar i olika roller med koppling till det digitala (projektledning, agil coach, utbildning, workshopledning, förändringsledning) i eget bolag.

Bakgrund

Jag har framgångsrikt jobbat med projektledning av digitala tjänster under 15 år, både på kund- och leverantörssidan. I mina roller har jag jobbat med många olika digitala lösningar (exempelvis sajter, appar, digital signagelösningar, kampanjer) och lett team bestående av olika kompetenser samt haft nära kontakter med kunder och leverantörer. Jag lever och andas i det digitala där människor och affären är i centrum.

Vad inspireras du av?

En stor drivkraft för mig är rörelse så jag inspireras av förändring och utveckling med fokus på förbättring. Människor och mötet med människor inspirerar mig. Det ger mig nya insikter och utmaningar. Det kan verkar motsägelsefullt men jag hämtar även inspiration i naturen, havet och tystnaden.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Jag springer flera gånger i veckan och hämtar energi av att vara själv med mina tankar i löpspåret. På sommarhalvåret tillbringar jag flera veckor på vår segelbåt, främst i Stockholms skärgård men vi har även seglat södra Sverige runt, via Göta kanal, två gånger. Det är härligt att komma till dessa olika öar både på östra och västra sidan Sverige. Vilka underbara platser det finns!

Matlagning och bakning är något jag gärna fördriver tiden med. Jag älskar kokböcker och fyller bokhyllan hemma med inspiration i form av olika kokböcker.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Det roligaste med att föreläsa på Berghs är att det inte är förutsägbart hur en lektion ska bli. Lektionen är ett samspel mellan dig som föreläsare och de som deltar och det gör att lektionerna ofta tar spännande vändningar som en inte kunde förutse innan.

En sak som är jag gillar med rollen att vara kursansvarig är att det ger mig möjlighet att lyfta personer i min omgivning att komma och sprida sin kunskap genom att hålla i lektioner.

Dold talang?

Jag kan knyppla och har ett antal olika spetsar på min repertoar.

 

Helen.Kreutz-Bolander.BerghsHelen Kreutz-Bolander