Kursansvariga

Denna person är inte längre kursansvarig.      Här hittar du Berghs aktuella kursutbud

Karin Hedén

Gör?

Delägare och konsult på Resultatbolaget.

Bakgrund

Har drivit eget i flera år. Innan dess jobbade jag på Scania i Södertälje och Sydostasien, där jag var ansvarig för Employer Branding, ansvarade för ledarutbildningar och de sista åren var jag personalchef för inköpsavdelningen med 500 anställda.

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av människor som är modiga, vågar släppa taget och prova nya saker och gå sina egna vägar. Jag inspireras också av människor som är generösa med sin kunskap och erfarenheter, som vågar berätta om när de misslyckats.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

För att jag ska må bra behöver jag ha en bra balans mellan familjen, jobbet och mina egna intressen, och de är många. Jag kappseglar, yogar, mediterar, springer och dansar.

Har du någon förebild?

Jag har många. En av dessa är Thiagi - professor i pedagogik. Han är generös med sin kunskap, skämtar på ett underfundigt sätt när han utbildar och skapar interaktivitet och lärande på ett fantastiskt sätt.

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Mina bästa minnen är när jag träffar tidigare kursdeltagare som berättar hur de använt sin nya kunskaper i vardagen och att det fungerar. Deras möten blir så mycket bättre, kunder nöjdare och de får roligare på jobbet. Det gör mig så glad 🙂

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Om du är ny inom ditt område så välj gärna en arbetsgivare som är lite större, så att du kan lära dig av att jobba med duktiga kollegor och få möjlighet att växa genom att prova på olika projekt och få nya ansvarsområden. Var extra noga med att välja din chef, att det är en person som du klickar med. Att ni kommer att ha roligt ihop, att ni kan lära av varandra och att hens värderingar stämmer överens med dina egna. Ha alla tentakler ute när du går på intervju för att snappa upp som inte sägs. Hur låter de anställda när de träffar varandra? Vilken typ av stämning är det på kontoret, verkar de ha roligt? Hur skulle det kännas för dig att gå till denna arbetsplats varje morgon? Lita mycket på din magkänsla när du tar beslutet.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Jag är väldigt stolt över att jobba på Berghs eftersom Berghs står för kvalitet och nytänkande i en spännande kombination.

Vad vet vi inte om dig?

Att jag älskar att åka på olika retreats och lära mig mer om mig själv.

Dold talang?

Att sätta ihop IKEA möbler.

 

Karin.Heden.BerghsKarin Hedén

Var tidigare ansvarig för kursen Leda kreativa möten på Berghs.