Kursansvariga

LISA LIND

Gör?

Specialist inom PR, kreativ kommunikation och projektledning. Driver egen verksamhet. Jag både projektleder, agerar strateg och skapar innehåll. Älskar samarbeten! Mina främsta fokusområden är: mat, dryck, livsstil och hållbarhet.

Bakgrund

Växlar mellan byråsidan och marknadssidan/kundsidan, både som anställd, interim och frilans. Första arbetsplatsen efter magisterexamen i marknads­föring var kommunikationsbyrån Ogilvy under högkonjunkturernas högkonjunktur och ‘interneteran’. Det var tider det!

Vad inspireras du av?

Kommunikation som balanserar etos, logos och pagos - som får mig att både tänka och känna. Och, humor är underbart. Och, att budskapen är integrerad multidisciplinärt med 360 uttag.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Älskar de små betydelsefulla stunderna i vardagen. Ett fint samtal i bilen, stretchingen efter springrundan, känslan i kroppen efter ett yogapass, en spännande diskussion vid ett middagsbord.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Att vara en del av den kreativa och professionella miljön.

Berätta om ett roligt minne från Berghs!

Ett otroligt roligt lunchbreak på Berghs en regnig och kall dag i april. Älskar blandningen av människor på Berghs, det blir dynamiskt och spännande. 

Vad vet vi inte om dig?

Att jag brinner för storytelling och gärna modererar events.

Dolda talanger?

  • Bra på att köra bil och att fickparkera i trånga parkeringsplatser.
  • Jag blir lika förvånad varje gång jag blir tillfrågad om att vara toastmaster. Efter en snabb och ödmjuk kontroll för att försäkra mig om att de inte av misstag har frågat fel person går jag all in. Det brukar faktiskt bli bra och det är en sådan otroligt kick att våga och lyckas.

Lisa Lind

Kursansvarig för intensivkursen Projektledning på Berghs.