Malin Ingevall

Gör?

Jag är idag Head of people för byrånätverket People People People.

Bakgrund

Jag drivs av att identifiera behov och problem och lösa dem, driver affärer och projekt och utvecklar människor till att vara sitt bästa jag. I över 10 år har jag haft glädjen att föreläsa och ha kursansvar på Berghs. I ryggen har jag drygt 24 års erfarenhet från kommunikations­branschen som VD, teamlead samt projekt- och produktionsledare.

Vad inspireras du av?

I tre ord blir det människor, utmaningar, utveckling. Att växa som människa på ett hållbart sätt, våga prova nytt eller ett annat sätt att göra saker på, lära sig något nytt om sig själv är för mig en riktigt härlig energikick.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Hänger gärna på landstället i skärgården med min familj, morgonbadar i ur och skur med både motstånd och kärlek. Åker helst vespa, båt och skidor. Nerdar i allt som har med hälsa och välmående att göra.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Att få träffa alla studenter eller kursdeltagare och höra om mål och utmaningar för att utifrån det kunna bidra, inspirera och katalysera förändring och utveckling. Att vi använder oss av action based learning är en nyckel till effektivt lärande. Och det här att få hjälpa individen att hitta sin egen klokskap och trygghet i hur hen kan lösa och göra saker. Vi vet ju redan så mycket och kan lära av varandra, att göra det synligt hos var och en gillar jag.

Har du någon förebild?

Många! Det gemensamma är att de gör världen bättre i det stora eller lilla. Är hjälpsamma, drivna, lyfter andra, har integritet och är tydliga. Tar ingen skit… typ så.

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Mod, nyfikenhet, öppenhet, värderingsfrihet – både när det gäller dig själv och människor du möter. Våga be om hjälp och ta för dig. Få koll på din integritet och dina gränser och lär dig markera dem med kärlek och respekt. För allas skull.

Vad vet vi inte om dig?

Att jag kan stå på händer kanske?

Dold talang?

Kanske att jag kan fickparkera både bilar och motorbåtar rätt bra?

 

Malin.IngevallMalin Ingevall

Ansvarig för kursen Produktionsledning på Berghs.