Kursansvariga

Malin Ingevall

Malin.Ingevall

Gör?

Katalyserar personlig utveckling och verkar för att vi ska bli mer samarbetsskickliga, både med oss själva och andra, genom workshops, utbildningar och program.

Bakgrund

Jag drivs av att identifiera de riktiga behoven och bakomliggande mönster hinder eller problem och lösa dem. Älskar att bidra till att människor kan vara sina bästa jag och ha full tillgång till sig. I över 14 år har jag haft glädjen att föreläsa och ha kursansvar på Berghs. I ryggen har jag drygt 28 års erfarenhet från kommunikations­branschen som entreprenör, inspiratör, VD, teamlead samt projekt- och produktionsledare.

Vad inspireras du av?

I tre ord blir det människor, utmaningar, utveckling. Att växa som människa på ett hållbart sätt, våga prova nytt eller ett annat sätt att göra saker på, lära sig något nytt om sig själv är för mig en riktigt härlig energikick.

Har du någon hobby/vad gör du på fritiden?

Prioriterar och tränar på hälsosamt livsnjut. Hänger gärna i naturen och på landstället i skärgården med min familj, morgonbadar i ur och skur med både motstånd och skratt. Nerdar i det mesta som har med personlig utveckling, spiritualitet, hälsa och välmående att göra.

Vad är det roligaste med att föreläsa på Berghs?

Att få träffa alla studenter eller kursdeltagare och höra om mål och utmaningar för att utifrån det kunna bidra, inspirera och katalysera förändring och utveckling. Att vi använder oss av action based learning är en nyckel till effektivt lärande. Och det här att få hjälpa individen att hitta sin egen klokskap och trygghet i hur hen kan lösa och göra saker. Vi vet ju redan så mycket och kan lära av varandra, att göra det synligt hos var och en gillar jag.

Har du någon förebild?

Ja, många! Det gemensamma är att de gör världen bättre i det stora eller lilla. Är hjälpsamma, omtänksamma, lyfter andra, har integritet och är tydliga. Brené Brown är fantastisk inspirations- och kunskapskälla för ledarskap och personlig utveckling

Har du något bra karriärtips som du vill dela med dig av?

Det blir tre…

För att vara hållbar och ha full tillgång till dig - skaffa dig koll på dina värderingar, behov, drivkrafter och dina gränser. Respektera dem, och därmed dig själv, med kärlek - för allas skull.

Att agera utifrån nyfikenhet, öppenhet, värderingsfrihet – både när det gäller dig själv och människor du möter gör att du har möjlighet att lära ännu mer, få in fler perspektiv och växa som människa.

Våga be om hjälp och erbjud stöd på det sätt mottagaren vill ha det.

Vad vet vi inte om dig?

Att jag kan stå på händer kanske?

Dold talang?

Haha, dold för mig eller andra?

Malin.IngevallMalin Ingevall

Ansvarig för kursen Produktions­ledning på Berghs.