Om Berghs

Berghs flytt till gasverket

I januari 2021 flyttade vi från Sveavägen till Norra Djurgårdsstaden och Gasverket. I denna vackra profilbyggnad får vi en unik möjlighet att kombinera vår passion för kreativitet med hållbarhet för såväl människa som samhälle och miljö.

Vårt hus

Vårt nya hus på hela 3500 kvadratmeter är på tre våningsplan. Nedre planet är designat speciellt för lärande och skapande aktiviteter. På entréplan sätts samverkan, energi, inspiration, mat & dryck i centrum. Det övre planets generösa ytor är till för möten, samtal och kontorsarbete.

Lärande i fokus

Vi har skapat en plats för kreativitet, samarbete, funktion och diskussion. Vi utnyttjar både inomhus- och utomhusmiljö för att skapa en intressant, interaktiv och inspirerande plats.

I entrén hittar du poddstudio, filmstudio, zoomstudio, stor aula och en rad inspirerande verk.

Utomhus har vi stora ytor att röra oss på med skog och amfiteatrar som möjligör lärande i nya miljöer.

CO-working och samarbeten

Du som företag kan också ta del av våra lokaler, möjligheterna är stora!

Vi erbjuder som alltid workshops, utbildning och uthyrning. Hyr aulan över en dag eller ett klassrum för mindre samtal. Planera in en skräddarsydd utbildning eller ta del av studenternas kunskaper i ett Student Lab?

Vi har också lediga utrymmen för dig som letar kontorsplats! Kontakta oss här!

Hitta hit!

Vi ses på Gasverket!

Energi är en del av Berghs DNA och huset kommer att leva från tidig morgon till sen kväll. 200 studenter, ca 2000 kursdeltagare och 100-talet företag är aktiva i lokalerna under året. Till det kommer våra många fantastiska lärare, runt 800 personer från kommunikations­branschen. Sist men inte minst kommer vi att välkomna ytterligare tusentals personer till öppna föreläsningar och event på morgon, kväll eller helg framöver. Vi ses på Gasverket!