Om Berghs

Välkommen till Berghs!

Berghs.Om-oss

Vi brinner för att se dig växa och utbilda dig för livet som kommunikatör. Här hittar du heltidsprogram och kurser inom kommunikation. Vi utbildar på alla nivåer, både dig som är nyfiken på ett nytt område och dig som är ledare. Vi utbildar alla i kommunikations­branschen och det gör oss unika.

Vi vill se dig utvecklas och växa och vi är måna om att omvandla dina kunskaper till kompetens.

Berghs har utsetts till School of The Year vid fem tillfällen i den prestigefulla tävlingen Future Lions i Cannes. Våra studenter är eftertraktade eftersom de gjort sig kända för att snabbt kunna omsätta sin kunskap i handling. Hela 97% av våra studenter har jobb senast 6 månader efter sin utbildning inom det område de utbildat sig.

Att vår kundnöjdhet efter kursutvärderingar dessutom ligger på snittet 4,25 av 5 visar att vi vet hur man utbildar inom kommunikation idag – och för morgondagen. Vårt fokus ligger inte på att läsa litteratur och höra någon föreläsa, utan på att jobba casebaserat och dela kunskap med varandra.

På Berghs arbetar vi nära näringslivet och vi tror på integration: mellan studenter, lärare, discipliner och omvärlden. Vi lyfter in omvärlden i klassrummen och våra studenter och kursdeltagare arbetar regelbundet med verkliga utmaningar, från riktiga uppdragsgivare.

Är du i början av din karriär och vill läsa vid ett två- eller ettårigt heltidsprogram som utbildar dig för ett yrke i kommunikations­branschen? Ta en titt på Berghs program här!

Befinner du dig i början, mitten eller i framkanten av din karriär och vill fördjupa dig, prova på ett nytt område eller bli bättre på det du redan gör? Då ska du kika in i Berghs stora kursutbud.

 

 

http://berghsvideo.wistia.com/medias/v2f026428w?embedType=iframe&seo=false&videoFoam=true&videoWidth=640

 

 

 

PerFrykebrant

"Berghs ger en ovärderlig grund att stå på"

Per Frykebrant, PR-konsult, Jung Relations

- Programmet ger dig alla verktyg du behöver för att bli en grym kommunikatör. Startsträckan i byrålivet blev betydligt kortare än om jag hade valt en annan väg. Skolan som helhet ger dig en kreativ och strategisk ådra som annars är svår att träna in.

 

sandraolt

”PR på Berghs gav mig en stabil kunskapsbas samt modet att sikta högt”

Sandra Olt, juniorkonsult på Geelmuyden Kiese

- PR-programmet på Berghs gav mig en trygg bas att stå på med kunskap och verktyg som jag använder nästan varje dag idag, men även strategiskt tänk och mod att sikta på kreativ höjd. Man blev så mycket bättre av att varje dag umgås och plugga med så många grymma studenter. Ett sjukt inspirerande år!