Press

Och den ljusnande framtid är din

tis, 28 apr, 2020, 10:19

I och med oväntade riktlinjer inför studenten 2020 föddes idén om föreläsningen ”Om mål, motivation och riktningen i livet” – ett initiativ från Christina Stielli – en av Sveriges bästa motivationstalare och som blev startskottet för nytt samarbete mellan Berghs School of Communication och nystartade talarbyrån MySpeaker.

Behovet av kunskap, lärande och inspiration försvinner inte bara för att vi inte kan träffas som innan, utan innebär förändring och nytänkande. Från åhörare, föreläsare, arrangörer och smarta tekniska lösningar.

- Initiativet startade med att vi på MySpeaker hade behov av en partner för att på ett säkert och professionellt sätt leverera digitala lösningar för kundevenemang. Vi kontaktade Berghs School of Communication som har allt – härliga och ändamålsenliga lokaler, som just nu är helt tomma, utrustning och kunskap om digital paketering, berättar Nina Spegel, Country Manager, MySpeaker Sverige och fortsätter:

- Precis vid samma tidpunkt tog Christina Stielli, kontakt med oss på MySpeaker och berättade om sitt initiativ att erbjuda och genomföra 8 live streamade föreläsningar för gymnasieskolor.

Den inspirerande live föreläsningen kommer att nå över 1000 avgångsstudenter i hela Sverige och handlar om att hitta motivation för att orka med studierna, allt runt omkring och att komma dit man vill. Men, även att hitta rätt riktning i en tid av oro, med hjälp av enkla och applicerbara metoder.

- Samarbetet känns spännande, nytänkande och i högsta grad aktuellt i tider som i värsta fall gör oss passiva men även kan öppna upp för nya innovativa idéer, säger Cecilia Sjödin, Project Director på Berghs School of Communication.