Press

Berghs bäst i världen i The Young Ones-kategorin Brief

Sent igår kväll avgjordes One Shows prestigefyllda studenttävling The Young Ones, där tusentals inskick från hela världen har bedömts inom tävlingens tre delar. Med hela 38 prisbelönta studenter blev det storvinst för Berghs i år. Skolan blev bäst i världen i kategorin Brief och landade en tredjeplats i hela tävlingen sett till högst antal poäng. Utöver det är de fyra mest belönta studenterna i årets The Young Ones studenter från Berghs.

ons, 9 jun, 2021, 17:31

The Young Ones är en av världens främsta prisceremonier inom kommunikations­branschen. Varje år skickas tusentals bidrag in från studenter och skolor från hela världen i hopp om att vinna ärofyllda priser. Det finns tre olika kategorier att tävla inom om varje år – Brief, Art Directors Club och Portfolio. Här tävlar studenter om att kamma hem prestigefyllda pennor och kuber som kan öppna upp dörrar för dem runtom i världen.  I år var det 18 bidrag av totalt 38 studenter från Berghs som blev prisade i The Young Ones. Studenternas bidrag landade tre guld, fem silver och åtta brons samt sex merits i tävlingen. En student som har utmärkt sig särskilt är Sebastian Pandoris, som med sina sju vinster blivit etta i världen i kategorin Brief.

 – Wow! Jeg har jobbet utrolig hardt sammen med mine dyktige klassekompiser dette halvåret her, så det føles helt fantastisk at det har gått så bra. Spesielt når man havner på topplisten sammen med Julia Holtback Yeter, Henrik Billing og Folke Külhorn. Helt sjukt fett og helt uvirkelig, rett og slett, säger Sebastian Pandonis, examensstudent från Berghs Art Director / Copywriter-klass.

– Vi är otroligt glada och stolta över våra studenter som oavsett läge i världen fortsätter att utvecklas och prestera på toppnivå. Den här utmärkelsen är ingen slump och bevisar vilka lösningsorienterade och kreativa studenter vi har förmånen att få jobba med på den här skolan. Grattis arbetslivet – nu är det er tur att lära känna dessa stjärnor, säger Rikard Linder, programansvarig för Art Director Copywriter-klassen på Berghs.

Läs mer om The Young Ones här: https://www.oneclub.org/education/youngones/

Lista på samtliga vinnare från Berghs
Sebastian Pandonis
Folke Külhorn
Julia Holtback Yeter
Henrik Billing
Lina Hägg
Victoria Englund
Ivan Trip
William Röhl
Alva Nyström
Tomas Blomberg
Lisa Gutafsson
Claudia Rolf
Beate Wiik
Zackarias Lindskog
Saga Westerlund
Linn Stewart
Oskar Engman
Oskar Helling
Clara Cervin
Eleonore Bergh
Carl Eppens
Paul Rietz
Lovisa Zeiloth
Tuva Lindvall
Elin Breig Lindell
Fredrik Moberg
Kristofer Englund
Erica Hungler
Max Anderholm
Smilla Luuk
Mia Seland Petersen
Mike Dinesen Petersen
Line Szegedi Jess
Dan Goldea
Ville Rundquist
Chanelle Kazemi
Fredrik Moberg
Kasper Moss