Rörligt innehåll

Att arbeta med skapande och anpassat innehåll till olika sociala kanaler är något som är mer regel än undantag i dagens kommunikationsbrus. I synnerhet rörligt innehåll
är en snabb nyckel till framgångsrik kommunikation i sociala medier för att nå såväl nya som etablerade målgrupper effektivt.

Med enkla digitala verktyg och hantering av stockfoto samt musik får du ett rörligt innehåll som kommunicerar – utan att vara proffs. Målet med utbildningsdagen är att skapa en grund att stå på för att kunna skapa rörligt innehåll till din organisation eller ditt företag. Teori varvas med praktik och vi går igenom trender, de vanligaste fallgroparna och de bästa genvägarna samt inspireras av kraften i storytelling till reder ut tekniska specifikationer. Kortare test av att producera och publicera videoinnehåll samt ta del av rekommenderade strategier och målgruppstänk. Vi diskuterar innehåll, redaktionella vinklar, bildval och musikläggning.

Vem är utbildningsdagen för:
För dig som arbetar med kommunikation inom näringsliv, offentlig sektor eller i eget företag och som snabbt vill komma igång med produktion av rörligt innehåll, från idé till publicering.

Utbildningsansvarig: Magnus Lekberg

Antal lektionstimmar: 1 heldag, totalt 6 utbildningstimmar

Datum: 8 maj, kl. 09:00-16:00

Plats: Grand North, Östersund

Sista ansökningsdag: 29 april

Pris: 7 000:- exklusive moms

Anmälan: cecilia.sjodin@berghs.se