Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

5 anledningar att läsa en kurs på Berghs i sommar

Fönster

Har du funderat på att plugga nu i sommar, men tvekar fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå en kurs? Här hittar du 5 argument för varför du borde vidareutbilda dig på Berghs.

Ibland kommer man helt enkelt inte loss för att läsa en kurs en dag i veckan under en hel eller halv termin – hur mycket det än behövs. Med anledning av detta har vi lagt några av våra kortare kurser där det oftast är lite lugnare både på jobbfronten och privat. I mitten av juni erbjuder vi som vanligt ett antal av våra populära intensivkurser.

Varför borde du gå en kurs på Berghs i sommar?

1) Ökad kunskap och nya verktyg

Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla, inte minst i dessa tider! Kombinera sommarledigheten med att lära dig något nytt. Du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. En kurs på Berghs ger dig verktygen!

2) Snabbt och effektivt

Hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt och upptäck nya affärsmöjligheter. Dela med dig av dina nya kunskaper till kollegorna. Kompetensutveckling är inte bara en investering för dig själv, utan även för företaget. Berghs intensivkurser är den perfekta lösningen för dig som vill lära dig mer under 1-3 intensiva dagar. Det går snabbt – och du tar dig långt framåt.

3) Större kontaktnät

Lär känna nya intressanta människor och utöka ditt nätverk. Hos oss är det lätt att knyta nya kontakter och få nya vänner. Håll kontakten med dina kurskamrater och lärare på LinkedIn eller Facebook efter avslutad kurs.

4) Besök våra fina lokaler
I januari 2021 flyttade vi från Sveavägen till Norra Djurgårdsstaden och Gasverket. I denna vackra profilbyggnad har vi en unik möjlighet att kombinera vår passion för kreativitet med hållbarhet för såväl människa som samhälle och miljö.

5) Energiboost

När du får ny kunskap, nya insikter och chans att dela idéer och visioner med branschkollegor och andra intressanta personer får du ny energi – som dessutom ofta smittar av sig. Ett bra sätt att ladda inför hösten!

När ska jag söka?

  • Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad.
  • Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Vad innebär det att hamna på en reservlista?

  • När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare av någon anledning behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning.
  • Att stå på en reservlista innebär inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja.

Här är hela LISTAN MED SOMMARENS INTENSIVKURSER