5 anledningar att läsa en kurs på Berghs i sommar

Fönster

Har du funderat på att plugga nu i sommar, men tvekar fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå en kurs? Här hittar du 5 argument för varför du borde vidareutbilda dig på Berghs.

Skrivet av Berghs School of Communication
April 20, 2021

Ibland kommer man helt enkelt inte loss för att läsa en kurs en dag i veckan under en hel eller halv termin – hur mycket det än behövs. Med anledning av detta har vi lagt några av våra kortare kurser där det oftast är lite lugnare både på jobbfronten och privat. Veckan efter midsommar erbjuder vi som vanligt ett antal av våra populära intensivkurser och på grund av det rådande Coronaläget ges de online.

Varför borde du gå en kurs på Berghs i sommar?

1) Kurserna ges online

Kombinera ledigheten med att lära dig något nytt. Kurserna ges online i realtid via Zoom. Perfekt för dig som har tid över och en bra uppkoppling hemma eller i sommarstugan. Välj en tyst och lugn miljö, ordna en bekväm sittplats och zooma in. Har du inte gått någon kurs online tidigare? Alla deltagare använder sig av mikrofon och webbkamera för att kunna interagera med varandra. Fråga oss gärna om något känns oklart!

2) Ökad kunskap

Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla, inte minst i dessa tider! Du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. En kurs på Berghs ger dig verktygen!

3) Nya tankar och idéer

Hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt och upptäck nya affärsmöjligheter. Dela med dig av dina nya kunskaper till kollegorna. Kompetensutveckling är inte bara en investering för dig själv, utan även för företaget.

4) Större kontaktnät

Lär känna nya intressanta människor och utöka ditt nätverk. Hos oss är det lätt att knyta nya kontakter och få nya vänner. Håll kontakten med dina kurskamrater och lärare på LinkedIn eller Facebook efter avslutad kurs.

5) Energiboost

När du får ny kunskap, nya insikter och chans att dela idéer och visioner med branschkollegor och andra intressanta personer får du ny energi – som dessutom ofta smittar av sig. Ett bra sätt att ladda inför hösten!

Här är LISTAN MED SOMMARENS INTENSIVKURSER!

 

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och svaren på de vanligaste frågorna vi får om att läsa en kurs på Berghs. Hittar du inte svaret på din fråga där får du gärna chatta med oss eller kontakta oss på info@berghs.se Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen – ett bra sätt att få veta mer.

När ska jag söka?

Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Så ett tips är att inte vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Vad innebär det att hamna på en reservlista?

När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare av någon anledning behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning. Att stå på en reservlista innebär inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja.

 

Foto: Unsplash