Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Ann Westfelt teamar upp med Peter Kamstedt på diplomutbildningen Interactive Communication

ann westfelst strat proj

Berghs rekryterar ytterligare en ämnesansvarig för diplomutbildningen Interactive Communication. Ann Westfelt som i dagsläget undervisar i framkantskursen ”Strategisk projektledning” hoppar in som ämnesansvarig tillsammans med Peter Kamstedt till hösten.

Maj 17, 2011

Hur känns det här?

- Ja men, det känns både utmanande och inspirerande. Det ska bli jättekul!

Vad kan du tillföra som ämnesansvarig på diplomutbildningen Interactive Communication?

- Våra studenter går igenom en stor personlig resa under sitt år på Berghs. Från vanliga studenter till att ett år senare befinna sig på världens bästa byråer runt om i världen. Det är en stor personlig utveckling man gör och jag kommer att fokusera på att ge dem de verktyg de behöver. Vi kommer att dela ämnesansvaret så att Peter Kamstedt tar ansvar för kursinnehåll och den kreativa delen. Jag tar strategi, ledarskap och studenternas personliga resa på den digitala kartan.

Hur viktig är den digitala kompetensen för framtidens kommunikation?

- Den bara ökar och ökar, och så kommer det att vara ett antal år framöver. Den digitala kompetensen behövs i alla företag och organisationer, vilket gör att byråerna har mycket att göra framöver. Man behöver även en tydlig förståelse för hur digital kommunikation påverkar oss. Sociala mediers genombrott, som exempel, har medfört att många företag avslöjats att de inte lever som de lär. Det behövs en del interna både strukturella och attitydmässiga förändringar för att deras digitala kommunikation ska fungera trovärdigt.

Vad gör du utöver tiden som du kommer att spendera på Berghs?

- Jag arbetar som rådgivare inom kommunikation och struktur. Med struktur menar jag hur man skapar fokus för både marknadsplaner och medarbetare. Hemma har jag två underbara ungdomar som lär mig mycket om kommunikation.

Vad har du för relation till Berghs sedan tidigare?

- Jag har nästan varit inne i vartenda hörn av Berghs. Distanskurser, dagkurser, diplomutbildningar, företagsanpassad uppdragsutbildning och som handledare för examensprojekt. Jag älskar det här stället!

Ann Westfelt tillträder som ämnesansvarig till hösten.