Examensprojekt 2020

Berghs studenter befinner sig i kommunikationens framkant. De har under sin studietid på Berghs lärt sig att samarbeta över de olika disciplinerna, vilket ett kommunikationsarbete idag kräver. Varje vår utmanar vi våra studenter att nyttja sina breda konceptuella färdigheter till nytänkande kommunikationslösningar!

 

Berghs examensprojekt pågår under april och maj varje år. Som uppdragsgivare i ett examensprojekt får du ett 6 veckor långt samarbete med ett av våra studentteam. När projektet är klart har du en integrerad lösning med allt från analyser till kreativa koncept, tidplan och budget. Ni får även prova på ett nytt sätt att arbeta.

Att vara uppdragsgivare i Berghs examensprojekt kostar 110.000 kr + moms.

Företag som gjort examensprojekt med oss senaste åren är exempelvis: Folksam, NetOnNet, SF, Semcon, Viaplay, Coop, SJ, Telia Company, Bauer Media Group och Stockholms stad för att nämna några.

Se fler case från 2018! 

 

I varje grupp ingår cirka sju studenter från skolans olika utbildningar: Strategisk kommunikation, Public Relations, Art Direction, Copywriting, Communication design och Digitala strateger/kreatörer. Det betyder att du får tillgång till en stark mix av framtidens kommunikatörer.

Så tycker våra kunder:

”Vi var mycket nöjda med det som projektgruppen presenterade och hade tagit fram. Att vara uppdragsgivare till ett examensprojekt är ett bra sätt att få kreativa förslag på en kommunikativ utmaning. Resultatet av vad projektgruppen kom fram till var intressant, gav många nya tankar och som vi använt som utgångspunkt och grund för vårt fortsatta arbete.” Mona Lanneskog, Folkuniversitetet

 

”Vi är mycket nöjda och kommer att ta ut förslaget som en kampanj på riktigt, om än i en lite reviderad form.” Maria Cederlund, SJ

 

 

 

Vill du bli kontaktad av oss?

Skriv in din epostadress i rutan så hör någon av våra medarbetare av sig till dig!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Frågetecken? Låt oss reda ut dem!

Vill du bli kontaktad av oss?

Skriv in din epostadress i rutan så hör någon av våra medarbetare av sig till dig!

Kontakta oss direkt

berghs cecilia sjodin

Cecilia Sjödin

Projektledare

E-post

+46 8 587 550 44