Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Bara början på Berghs Bachelor

I måndags började en ny klass bachelors på Berghs. En av studenterna heter Nathalia Lindvall, är 20 år och fick Berghs Bachelor-stipendiet för våren 2010. Nathalia vill plugga reklam i Perth och vill komma på reklam som är storslagen, tokig och som berör.

Januari 28, 2010

Vad har hänt under första veckan?

Första veckan har vi lärt känna varandra, det som har varit allra roligast har varit lektionerna med Andy Redman om "Powers of invention". Det var otroligt inspirerande, och han är en sådan föreläsare som gör att tre timmar känns som en!

Vad har du fått för intryck av utbildningen så här långt?

Jag gick Reklam – intro i höstas så jag hade redan en bild av Berghs från den tiden. Det är en underbar skola, mysig, trevlig och dessutom blir man kreativ bara genom att sitta i kafeterian.

Har det hänt något särskilt kul/spännande/oväntat? Berätta!

Allt har faktiskt varit roligt tycker jag och jag är övertygad om att det kommer hända en massa oväntade saker de närmsta veckorna.

Vilken skola och inriktning har du valt?

Jag har valt att åka till Edith Cowan University i Perth, fast jag har också funderat på att åka till Academy of Art University i San Fransisco, båda känns riktigt roliga! Advertising är den inriktning jag känner skulle passa mig bäst. Jag kan inte rita något annat än streckgubbar men jag tycker om att skriva och vill ändå vara med i någon form av kreativ process.

Vad vill du jobba med efteråt?

Efter utbildningen vill jag bli kreatör eller copy, jag vill arbeta med att komma på storslagna, tokiga eller berörande reklam. Jag vill ha ett arbete som det är roligt att gå till varje dag och där the sky is the limit.