Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Certificate, läs en hel utbildning på Berghs utan att sätta din fot på Sveavägen

berghscertificate

Nu lanserar vi ett nytt omfattande utbildningsformat – Berghs Certificate. Utbildningen är helt onlinebaserad och all undervisning sker på engelska. Det gör det till vår hittills största internationella utbildningssatsning och en chans för alla att läsa på Berghs, oavsett var någonstans i världen du befinner dig. Den vänder sig till dig som vill fördjupa din förståelse för strategisk kommunikation och konceptutveckling.

Mars 21, 2014

Det nya globala och digitala kommunikationslandskapet ställer nya krav på flexibla kommunikationsutbildningar. Därför lanserar Berghs det nya utbildningsformatet Berghs Certificate – en ny typ av internationell distansutbildning. Berghs Certificate riktar sig i första hand till verksamma kommunikatörer som vill fördjupa sin förståelse för strategisk kommunikation och konceptutveckling. Utbildningen äger rum online och all undervisning sker på engelska.

"Det här är det närmaste du kan komma Berghs utan att befinna dig på Sveavägen 34. Det är en omfattande distansutbildning med riktiga kunder, skarpa briefer och dessutom med internationell prägel. Det är skolans mest omfattande distansutbildning någonsin, vilket känns väldigt spännande" säger Marco Ortolani, Program Director för Berghs Certificate.

Kurserna kommer hållas av internationellt verksamma kommunikatörer och bland de kursansvariga märks flera framstående namn från några av de största byråerna.

"Vi är självklart oerhört stolta och glada att kunna erbjuda internationella branschprofiler av denna dignitet. Det säkerställer att utbildningen håller internationell toppklass" säger Marco Ortolani.

Berghs Certificate är en deltidsutbildning och startar i augusti 2014. Utbildningen består av två olika inriktningar med fokus antingen på kreativ konceptutveckling eller på strategi, och efter slutförd utbildning får du ett Creative Certificate eller ett Strategic Certificate beroende på vilken inriktning du har läst.

Här kan du läsa mer om Berghs Certificate.