Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Photography ställer ut och bjuder in till portfoliovisning på Fotomässan

stckhlmstd pierre small

Snart är det dags igen. Mellan den 22 och 24 november myllrar det på Stockholmsmässan i Älvsjö, då en av nordens största fotoevenemang, Fotomässan, går av stapeln. Självklart är Berghs Photography på plats i år igen!

November 5, 2013

På utställningsväggarna visar vi tidigare studenters bilder och i Berghs monter visar vi ett pågående projektarbete för Stockholms Stad. Där kan du också, som besökare på mässan, visa dina bilder för professionella fotografer och lärare vid Berghs Photography under fredagen och lördagen. Som grädde på moset besöker oss de framstående fotograferna Pieter ten Hoopen och Nina Korhonen för att delta i årets porfoliovisning och titta på besökarnas bilder.

Tiderna för portfoliovisningen på Fotomässan är fredag mellan 13 och 16, och lördag mellan 12 och 15. Du kan visa dina bilder utskrivna, ta med en usb-sticka eller en iPad.

I Berghs monter kan du förutom att visa bilder och titta på det pågående projektet ”Stockholms Stad” också träffa studenter och lärare inom Berghs Photography – den intensivkurs i fototeknik och kommunikationslära som omfattar ett år med undervisning två kvällar i veckan eller en termin med heltidsstudier på Berghs School of Communication. Berghs Photography startar nästa gång i februari 2013, men redan på Fotomässan kan du alltså få en försmak av en potentiell framtid som fotostudent på Berghs.

Som en extra bonus och nyhet för i år talar även Berghs lärare på utbildningsscenen vid årets mässa. Du ser Håkan Elofsson och Anders J Larsson klockan klockan 12.00-12.20 och 16.00-16.20 på fredag samt lördag

Varmt välkommen att hälsa på oss på Fotomässan!

Portfoliovisning i Berghs monter B20:05:
Fredag kl. 13-16: Ewa-Mari Johansson, Håkan Elofsson, Pieter ten Hoopen
Lördag kl. 12-15: Håkan Elofsson, Nina Korhoonen, Oskar Poulsen

Fotograf till bilden är Pierre Vincensini, student Berghs Photography 2013. Bilden är en del av utställningen Stockohlms Stad som visas på Fotomässan.